Rabarber cupcakes med hvid chokolade og cream cheese frosting

Jordbær-hindbær marmelade med citron

Jordbær-hindbær marmelade med citron
Jordbær-hindbær marmelade med citron
Jordbær-hindbær marmelade med citron

Jeg elsker sommer af mange grunde: sommer, sol, strand og de mange lækre sommer grønsager og bær som kan købes. Jeg elsker bær, og om sommeren bugner min mors have af alle mulige bær – der i blandt hindbær. Derfor tænkte jeg at alle de dejlige hindbær skulle bruges til noget lækkert!
Det endte i en lækker jordbær-hindbær marmelade med citron (jordbærerne er købt i supermarkedet, men bonus er at de er billige om sommeren!). Jeg har tilsat citron for at give lidt modspil til den søde marmelade, jeg kan nemlig godt lide at marmeladen ikke er alt for sød.
Jeg har altid marmelade i køleskabet! Jeg elsker nemlig en lun bolle med smør, ost og marmelade om eftermiddagen. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker hjemmebag, men igen hvem elsker ikke duften af nybagt brød. Jeg bruger også ofte marmelade på bananpandekager enten om morgenen eller som snack (opskrift på bananpandekager kommer senere).

Marmelade:
? 20 jordbær
? En håndfuld hindbær
? Citron saft og citronskal
? 2 spsk. Sukker
? Melatin (stivelsesmiddel)

Fremgangsmåde:
1. Put jordbær og hindbær i en gryde og kog det op
2. Tilsæt sukker
3. Smag til med citronsaft og skal (tilsæt evt mere sukker, hvis du ikke synes den er sød nok)
4. Tilsæt melatin
5. Hæld på et syltetøjsglas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber cupcakes med hvid chokolade og cream cheese frosting