Sommer kringle med brombær

Ispinde med kokosmælk og rabarber

IMG_0137IMG_0154IMG_0156

Jeg var forbi en af mine ynglings butikker Plint i Aarhus her forleden, og som altid forelskede jeg mig i en ting fra butikken som jeg bare måtte eje. Denne gang forelskede jeg mig i det fineste is-pindesæt fra Nicolas Vahe Der er mange bloggere som eksperimentere med at lave ispinde, og jeg er selv helt vild med, at de gammeldags ispinde er kommet lidt på ?mode? igen. Jeg er også vild med hvordan man kan dekorere ispindene, så de bare ser endnu mere indbydende ud.

På en lækker solskinsdag er der heller intet bedre end ispinde til at køle en ned. Mine ispinde er ikke den store kaloriebombe, så man kunne nemt fristes til at spise et par stykker!

Ispindene er lavet af kokosmælk og rabarber, og jeg synes selv det er en perfekt kombination, hvor den syrlige rabarber giver et modspil til den neutrale kokosmælk. De er pyntet med mørk chokolade og kokosmel, men her kan man jo sagtens være kreativ og pynte dem med noget andet fx hvid- eller mælkechokolade i stedet for mørk.

Is-pinde med kokosmælk og rabarber:

  • 1 ds. Kokosmælklight
  • 2 tsk. Sødemiddel eller andet til at søde med
  • 4 spsk. Rabarberkompot (se min opskrift på rabarberkompot her)
  • 70 % chokolade til pynt
  • Kokosmel til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Varm kokosmælk og det valgte sødemiddel op til kogepunktet
  2. Køl det ned og tilsæt rabarber kompot
  3. Frys ispindene ned
  4. Smelt chokoladen og pynt de frosne ispinde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer kringle med brombær