Perlebygsalat med pesto og tørrede figner

Verdens bedste morgenmad: bananpandekager!

bananpandekagerbananpandekager

Jeg elsker morgener, hvor alting foregår i et roligt tempo, og man har hele dagen foran sig. Det skal siges, at jeg altid har været et morgen menneske, så jeg kan godt lide at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Til tider kan det dog være irriterende, at jeg ikke kan sove længe, specielt de morgener hvor man bare har brug for at sove ud. Jeg elsker også de morgener hvor jeg er hjemme ved min familie, og vi alle samles ved morgenbordet og spiser en lækker morgenmad sammen og rigtig hygger. Dagen bliver altid bedre, hvis den starter ud med en god morgenmad. Derfor kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad! Man spiser også med øjnene, og en indbydende morgenmad er derfor bare det bedste! En af mine absolut favoritter er bananpandekager, fordi det er en sund ?dessert? man kan spise om morgenen! Jeg spiser også pandekagerne som snack om eftermiddagen eller som en dessert for at tilfredsstille min søde tand.

Opskriften kan også nemt varieres! Jeg tilsætter ofte lidt efter hvad jeg har ?på lager?. Nogle gange bruger jeg udelukkende kokosmel, eller udelukkende havregryn hvis jeg ikke har andet hjemme. Man kan også krydrer pandekagerne med kardemomme, hvilket smager dejligt sammen med kanel. Nogle gange søder jeg pandekagerne med ISIS perfekt sødemiddel, dermed får jeg tilfredsstillet mine søde tand, når jeg hungrer efter sukker. Opskriften er på ca. tre pandekager. Server pandekagerne med frisk frugt, skyr eller frugt kompot. Min favorit er med skyr og en klat rabarberkompot eller æble-hyben marmelade. Drys med granola eller din favorit müsli.

Bananpandekager (1 person):

  • 1 æg
  • 1 banan
  • 2 tsk. Kanel (eller mere fordi jeg er vild med kanel i mine pandekager)
  • ½ tsk. Vaniljepulver eller vaniljesukker
  • 1 spsk. Havregryn
  • 1 spsk. Kokosmel
  • evt. Et par dråber af ISIS perfekt sødemiddel, flydende

Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen og pisk det godt sammen med ægget
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Her må man gerne være kreativ og tilsætte andre krydderier som fx kardemomme eller bruge udelukkende kokosmel.
  3. Klat tre små klatter dej ud på panden, og steg pandekagerne nogle minutter på hver side ved lidt over middel varme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perlebygsalat med pesto og tørrede figner