Grove gulerodsboller

Sunde kokoskager

sunde kokoskagersunde kokoskager

Disse kokoskager er fantastiske som en lille snack om eftermiddagen, hvor lækkersulten (i hvert fald for mig) ofte melder sig evt. med lidt lækker frugt til. Specielt nu hvor dagene bliver kortere har jeg virkelig brug for at skabe hygge i min lejlighed ved at tænde stearinlys og hygge med snack og en god kop te! Opskriften på disse kager er hentet fra Julia Karlas blog. Kagerne er naturligt sødet fra bananerne. Jeg har dyppet dem i 80% mørk chokolade.

Jeg lavede en portion på ca. 17 stk og gav halvdelen til min lillesøster, hvilket hun satte pris på. Min søster bliver ofte min smagsdommer, da jeg ofte afprøver opskrifter enten når hun er på besøg eller når jeg er hjemme ved mine forældre på ?ferie?. Hun får derfor ofte en andel af det hun smager som tak for hendes hjælp (det kan godt være hårdt at skulle bedømme så mange ting!) 🙂

Sunde kokoskager (ca 17 stk):

 • 2 modne bananer
 • 110 g kokosmel
 • 1 ½ æggehvide
 • 1 knivspids vanilje pulver
 • 40 g mørk chokolade (min 70-80%)

Fremgangsmåde:

 1. Mos bananerne godt
 2. Tilsæt alle ingredienser i en skål
 3. Form kagerne med en ske og sæt dem på en bageplade
 4. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-20 min. Kagerne er færdige når de er fine lysebrune på toppen (de skal have lidt farve!)
 5. Smelt chokoladen mens kagerne køler af
 6. Dyp kagerne i chokolade og sæt dem på et skærebræt beklædt med kagepapir og sæt kagerne i køleskabet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove gulerodsboller