âś•
De lækreste sunde havregrynskugler

De bedste vaniljekranse!

Vaniljekranse Vaniljekranse

Disse vanilje kranse er den perfekte kombination af smør-sprøde, søde og dejlige vaniljekranse. Det er de bedste vaniljekranse jeg har smagt, derfor er du nød til at prøve dem! Opskriften har jeg fra den dygtige Mette Blomsterberg. Opskriften er endda så god at den har erstattet vores traditionelle opskrift på vaniljekranse (og der skal altså en del til at slå de traditionelle opskrifter af pinden). Jeg kan derfor ikke sige andet end kom i gang og BAG! 🙂

De bedste vaniljekranse!:

 • ½ vaniljestang
 • 180 g sukker
 • 200 g blødt smør
 • 1 æg
 • 75 g smuttede mandler
 • 250 g hvedemel

Fremgangsmåde:

 1. Flæg vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas kornene mos en smule af sukkeret således at vaniljekornene skilles ad
 2. Rør vaniljesukkeret, sukker og smøret sammen til en ensartet masse. Tilsæt ægget og rør videre
 3. Hak mandlerne helt fint, jeg blendede mandlerne fordi jeg bedst kan lide kransene når mandlerne er helt fint blendet
 4. Tilsæt mandlerne og melet
 5. Brug en sprøjtepose eller en sprøjteform til at sprøjte kransene ud. Jeg har sådan en smart metal sprøjte, som jeg sprøjter kransene ud med ? det er virkelig den nemmeste måde at lave vanilje kranse. Man kunne også sagtens trille dejen og lave ringe eller forme bager kringler, DOG ville jeg lige lade dejen hvile i køleskabet minimum 15 min, da dejen ellers er lidt for blød til at forme med hænderne
 6. Bag vaniljekransene i 200 grader almindelig ovn i 10-12 min

Vaniljekranse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste sunde havregrynskugler