Rodfrugtsuppe med kokosmælk

Ærte-hummus

Ærte-hummusÆrte-hummusNu er januar måned for alvor skudt igang, og som resten af familien Danmark har jeg skruet lidt op for sundheden (eller jeg prøver ihvertfald ;-)). Det er som altid en udfordring for mig at finde sunde lækre opskrifter på snacks. En af mine favoritter er denne ærtepesto med gulerodsstave og jeg spiser den faktisk også ofte som tilbehør til min frokost. Denne opskrift på hummus er en variant af den klassiske hummus med ærter og den er super lækker. Du kan spise den som snack med gulerodsstave, serverer den som appetizer med disse knækbrød eller som tilbehør til aftensmaden.

Ærte-hummus:

  • 100 g frosne ærter
  • 1 dåse afdryppede kikærter
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • evt. 1 tsk tahin (sesam olie)

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne sammen i en blender eller med en stavblender
  2. Smag til med salt og peber
  3. Spis din humus med gulerodsstænger som mig J

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodfrugtsuppe med kokosmælk