Den lækreste sunde brownie

Broccolisalat

BroccolisalatBroccolisalat

Da jeg var lille var jeg ikke specielt vild med broccolisalat, jeg tror det skyldes at jeg dengang ikke var så vild med dressingen, som den klassiske broccolisalat ofte er fyldt med. I dag har jeg et helt andet forhold til dressing, jeg elsker enkle olie-eddike dressinger evt. krydret med sennep og/eller honning, men salater der er fyldt med dressing er ikke lige mig. Jeg er blevet helt vild med denne broccolisalat og specielt på grund af den lækre dressing, som består af skyr og balsamico. Jeg blev præsenteret for salaten hos en veninde, og jeg har lavet det med jævne mellemrum lige siden. Salaten er perfekt som tilbehør til aftensmaden, men kan også sagtens være et hovedmåltid, her ville jeg nok tilsætte bacon eller kylling, eller måske begge dele.

Broccolisalat (tilbehør 4 personer):

 • 1 broccoli
 • 1 rødløg
 • 1-2 håndfuld rosiner
 • 1 håndfuld solsikkekerner
 • 1 dl skyr
 • 4 spsk balsamico
 • evt. list sukker

Fremgangsmåde:

 1. Står med at skære broccoli ud i små buketter. Sæt en kande vand over kog, og lad derefter broccoli ligge i en skål dækket med kogende vand og 1 spsk salt i 5-10 min
 2. Skær rødløg i små tern
 3. Rist solsikkekernerne på en pande til de er gylde i farven
 4. Bland skyr og balsamico og smag til med sukker
 5. Bland alle ingredienserne sammen

IMG_2294

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste sunde brownie