Grove koldhævede pizzasnegle med rød pesto

Smoothie bowl med honningristet musli

Smoothie-bowl med honningristet müsliSmoothie-bowl med honningristet müsli

Jeg er hjemme igen efter en fantastisk skiferie i Frankrig. Nøj hvor har det været sjovt – fyldt med hyggelige stunder, masser af ski, øl og afterski. Selvom det har været en fantastisk ferie er man godt nok også træt efter sådan en uge, derfor bliver det også dejligt at komme tilbage til hverdagen igen ;-). Jeg har også glædet mig til at vende tilbage til en lidt sundere hverdag, da skiferien har stået på masser af øl, alkohol og junk food. Derfor starter jeg ugen med en bom stærk smoothie bowl med en sprød honningristet musli. En smoothie bowl spiser jeg blot som jeg spiser youghurt, nemlig toppet med sprød musli. Jeg elsker kombinationen af en  smoothie, fyldt med smag og fyldt med vitaminer, toppet med en sprød musli. Det gode ved en smoothie, er at man kan “skjule” sunde ting i den. I min smoothie har jeg tilføjet spinat, hvorfor jeg kalder det en bom stærk smoothie ;-). Man kan ikke smage spinaten – man kunne sagtens tilføje en ekstra kugle spinat efter min mening. Til denne smoothie har jeg lavet en ultra nem omgang musli med honning og kokosolie, ristet i ovnen.

Smoothie bowl med honningristet musli:

Smoothie:

 • 2 små bananer
 • 1 æble
 • 0,5 dl frosne blåbær
 • 1 kugle frossen spinat (optøet i microovnen)
 • 0,5 dl appelsin juice

Müsli:

 • 300 g blandet musli (jeg lavede en blanding af: kokosmel, hørfrø, solsikkekerner, havregryn)
 • 40 g rosiner og tørrede jordbær
 • 1 spsk kokosolie
 • 1 spsk honning

Fremgangsmåde:

 1. Smelt kokosolie og honning i en lille gryde
 2. Tilsæt müslien og rør det godt sammen
 3. Rist müslien i ovnen i 15 min ved 160 grader
 4. Blend alle ingredienserne til smoothien. Det kan være du skal tø din spinat lidt op i mikroovnen, den kan godt være lidt svær at blende
 5. Hæld smoothien i en skål og drys med den ristede müsli ? velbekomme

IMG_2203

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove koldhævede pizzasnegle med rød pesto