Broccolipizza med parmaskinke og soltørrede tomater

Rocky roads

Rocky roadsRocky roadsRocky roadsSøndag, den sidste dag i weekenden.. Denne weekend er gået alt for hurtigt, og jeg kunne nemt tage et par dage mere. Men er det ikke den følelse man sidder med hver eneste søndag? For mange står næste uge på vinterferie, derfor hvis du skal på skiferie og står og mangler en opskrift på noget lækkert og mættende til turen, så prøv disse lækre pizzasnegle. For mit vedkommende står den kommen uge på bachlor skrivning, jeg synes det er hårdt at komme i gang igen, men heldigvis har jeg en dejlig bachlor-makker, så jeg er ikke helt alene i denne uoverskuelige process. Weekend betyder for mig at lækkerier er “tilladt” 😉 En af mine favorit lækkerier her for tiden er disse lækre rocky roads med skumfiduser, nødder og saltede peanuts. Det bedste ved disse nøddebarer er at de ikke er fyldt med sukker, og kan derfor også nydes som en en lille treat i hverdagen, hvis energien og overskuddet mangler. Og med bachlor processen foran mig er jeg sikker på, at der vil blive spist masser af rocky roads! Rocky roads findes i utallige variationer, og du kan nemt tilpasse dine rocky roads til dine egen smagsfavoritter. Jeg har lavet mine med skumfiduser og saltede peanuts – jeg er selv helt vildt med en blanding af det søde og salte i en snack!

Rocky roads:

 • 200 g mørk chokolade (min. 70 %)
 • 50 g saltede peanuts
 • 50 g nødder (jeg brugte mandler og valnødder)
 • 1 håndfuld skumfiduser (jeg brugte sukkerfrie, kan købes i helsekostbutikker)

Fremgangsmåde:

 1. Smelt chokoladen over vandbad
 2. Når chokoladen er smeltet, så lad den køle lidt af. Dermed smelter den ikke skumfiduserne
 3. Klip eller skær skumfiduserne i små stykker
 4. Hak nødderne groft
 5. Beklæd en lille form med bagepapir
 6. Bland nødder og skumfiduser i den smeltede chokolade og hæld det ned i formen
 7. Pres blandingen godt ned i formen, det kan godt virke som om der er for mange nødder i forhold til chokolade, men det er netop nøddebrud med chokolade og ikke omvendt 😉
 8. Stil det i køleskabet et par timer. Når det er helt fast så skær det ud i små firkanter

IMG_2090

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolipizza med parmaskinke og soltørrede tomater