Kålsalat med gulerødder og krydret dressing

Saltede mandler – den ultimative snack

saltede mandlersaltede mandler

Jeg elsker virkelig salt mandler – det er den ultimative snack, som kan spises til enhver tid. Jeg har dem ofte med i madpakken som eftermiddagssnack sammen med tørrede figner, rosiner og tranebær. Jeg elsker nemlig det søde og det salte sammen! Saltede mandler er også perfekte som en fredags snack i stedet for fx chips. Jeg serverer dem ofte som appetizer sammen med gulerodsstave og ærtepesto – nemt, sundt og lækkert! Opskriften på disse mandler er ikke helt min egen opfindelse, men jeg har den fra denne hjemmeside.

Salt mandler 

  • 200 g mandler
  • 2 dl varmt vand (ikke brand varmt)
  • 3 spsk salt
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde:

  1. Opløs saltet i vandet og tilsæt mandlerne
  2. Lad dem stå i 15 min i vandet
  3. Hæld vandet fra og spred mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
  4. Bag mandler i ovnen i 20 min ved 150 grader. Smid smørret på mandlerne
  5. Efter 5 min tag mandlerne ud og rør godt rundt i dem, således at smørret fordeles på alle mandlerne. Sæt mandlerne ind i ovnen igen
  6. Lad mandlerne køle af

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kålsalat med gulerødder og krydret dressing