Blomkålssuppe med rugbrødscrutoner

Salat med kanelstegte æbler

salat med kanelstegte æbler  salat med kanelstegte æbler salat med kanelstegte æbler

Jeg er helt vild med æbler, specielt danske æbler fordi de ofte er billigere og fyldt med smag sammenlignet med de udenlandske æbler. Derudover synes jeg også, at man bør støtte de danske producenter, og når de så ovenikøbet smager bedre 🙂
Derfor har jeg altid æbler liggende i mit køleskab, og jeg bruger æbler i utrolig mange forskellige retter – ikke kun morgenmad og dessert. Æbler smager også fantastisk i salater og wokretter. Denne gang har jeg lynstegt æblerne på panden vendt i lidt smør og kanel. Så tænker du måske kanel stegte æbler i en salat, det forbinder man måske mere med en dessert. Jeg lover dig at de kanelstegte æbler smager fantastisk sammen med de andre sprøde grønsager som salat og agurk. Mængden af grøntsager afhænger af hvor mange du skal lave mad til.

Salat med kanelstegte æbler:

  • Iceberg salat
  • agurk
  • æbler
  • 1 tsk smør
  • 2-3 tsk kanel

Fremgangsmåde:

  1. Skær salat og agurk. Skær æblerne i tynde skiver
  2. Varm en pande op og smelt smøren
  3. Tilsæt æblerne og drys med kanel
  4. Stegetiden afhænger lidt af hvilke æbler du bruger og hvor meget bid du ønsker de skal have. Nogle sorter bruger hurtigere “bløde”
  5. Tilsæt evt. hasselnødder ristet på en pande

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålssuppe med rugbrødscrutoner