Sunde og svampede blåbær-muffins

Sunde cookies

Sunde cookies

Mine ideer og opskrifter kan komme til mig på de sjoveste tidspunkter. De kommer til mig når jeg bliver inspireret af noget. Jeg finder inspiration alle mulige steder: bøger, blade, cafeer samt hos venner og familie. Nogle gange popper en ide bare helt spontant op i mit hoved :-). Disse cookies lavede jeg kl 21 på en helt almindelig onsdag. Jeg har kaldt dem cookies, men sprøde, som en rigtig cookie er, det er de altså ikke. Det er mere som en chewy lille kage – men det er en sund kage og smager virkelig lækkert! De er perfekte som et lille mellemmåltid, når sliksulten melder dig. Den er også super som en pre-træningssnack, når man har brug for ekstra energi. Inspiration til disse kager har jeg herfra.
Craver du efter nogle andre sunde snacks eller kage så prøv mine blåbærmuffins uden sukker og mel eller disse sunde romkugler ! 🙂

Sunde cookies (ca. 10 stk):

 • 2 æg
 • 100 g, jeg brugte søde og bagemiddel fra suvida
 • 1 banan ca 100-120 g
 • 150 g havregryn
 • 35 g vaniljeproteinpulver eller andet proteinpulver (kan erstattes med samme mængde havregryn, men det giver ikke det samme resultat)
 •  20 g smeltet smør
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 knivspids salt
 •  1 tsk vaniljepulver
 • 40 g hakkede mandler
 • 1/2 tsk mandelessens (kan undlades men smager skønt, da detbgiver kagerne en smag af marcipan 😉 )
 • 60 g hakket chokolade 70% eller højere

Fremgangsmåde:

 1. Mos bananen
 2. Bland alle ingredienserne sammen
 3. Klat dejen ud i små klumper med to skeer. Giv dem et let tryk med våde fingre
 4. Bag kagerne i 10 min ved 180 graders varmluft

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde og svampede blåbær-muffins