Nyt tema: Lørdags lækkerier og en lækker chokoladekage

Vind to billetter til Food Festival!!

collage food festival

Jeg er så heldig, at få muligheden for at udlodde 2 stk. BILLETTER TIL FOOD FESTIVAL I AARHUS!! Food Festival er en super fed festival, hvorfor jeg synes du SKAL tage af sted. Nu får du muligheden for at komme af sted gratis!! Alt hvad du skal gøre er at scrolle ned til kommentarfeltet og skrive hvem du vil tage med til festivalen og hvorfor. Konkurrencen slutter søndag d. 23 august, hvor jeg kårer en vinder, som er den der har skrevet den bedste kommentar.
Til dig som ikke kender så meget til festivalen, vil jeg lige fortælle, hvorfor jeg synes festivalen er så fed. Jeg besøgte festivalen sidste år, hvilke du kan læse mere om her.
Food Festival er nordens største madfestival, og er en hyldest til dansk og nordisk gastronomi. Festivalen ligger altid i første weekend i september, hvilket betyder at den i år ligger i weekenden fra den 4. – 6. september.
Food Festival er fyldt med madrelatede oplevelser. Dine sanser vil blive vækket ved blot at bevæge dig imellem festivalens mange forskellige områder: Havet, korn og søde sager, fra dyr til bord ect. Der vil være fyldt med smagsprøver samt engagerede aktører, som utrolig gerne vil snakke med alle festivalens gæster.
Desuden er der allerede løftet sløret for en lang række gode navne, som kommer på årets Food Festival, hvilket er aktører som Timm Vladimir, Thomas Rode og River Cottage.
Festivalen er fyldt med liv, både i boderne, men også på gastroscenen hvor forskellige kendte aktører vil optræde med forskellige “shows”. Derudover har Food Festival en masse spændende workshops, som man kan tilmelde sig (mod betaling). Workshoppene varer 1-2 timer og omhandler et eller andet madrelateret emne. Du kan læse mere om de forskellige workshops her. Jeg var f.eks. på et fantastisk bagekursus med Claus Meyer sidste år. Du kan læse mere om kurset her og få opskriften på Claus Meyers fantastiske brød.

Jeg er selv helt vild med festivalen og tilbragte hele min weekend, fra morgen til aften, på festivalen sidste år. Udover er være den fedeste festival, så er Food Festival også den fedeste arbejdsplads. Jeg er nemlig så heldig at være en del af Food teamet i en sommer praktik hen over sommeren. Jeg arbejder i kommunikationsafdelingen, og jeg synes bare det er for fedt. Jobbet kombinerer de to ting jeg elsker mest: MAD og kommunikation. Tænk at glæde sig til at komme på arbejde hver dag? 🙂

Tilbage til billetterne?. 🙂 Som sagt er alt hvad du skal gøre, at scrolle ned til kommentarfeltet og skrive hvem du ville tage med til festivalen og hvorfor. Du har måske aldrig besøgt festivalen? Eller vil overraske en god ven eller veninde med en billet? Konkurrencen slutter søndag d. 23 august, hvor jeg vil kåre en vinder, som er den med den bedste kommentar, og som derfor har fortjent to billetter 🙂

20 kommentarer

 • Monique Lynge

  Jeg ville tage min fantastiske mor med da dette vil være den perfekte måde at tilbringe en masse tid sammen efter jeg kommer hjem fra over to måneders rejse den 1 september 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Hvis jeg vandt ville jeg tage min skønne veninde Sara med under armen. Sara er i 6. måned gravid og derfor kunne det være fedt at få en tøsetur inden bebs kommer ud!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Dolby

  Jeg vil RIGTIG gerne invitere min søde veninde Samira med til Food Festival! Vi har bestemt os for, at i år SKAL vi afsted, da ingen af os har prøvet det før, men har hørt SÅ godt om det hvert år! Vi ELSKER mad og kan ikke vente med at smage en masse lækkerier. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Benn

  Jeg ville inviterer min bedste veninde med. Vi har næsten ikke tid til hinanden længere fordi hun arbejder så meget, og lige om lidt sarter mit studie igen, hvilket bestemt ikke gør det nemmere for os. Så en oplevelse som denne kan hun da umuligt sige nej til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hellmund

  Jeg vil gerne have min veninde, Tina, med på Food Festival i år, fordi vi ELSKER mad og kulinariske oplevelser. Og så er vi begge kæmpe fans af The Foodlover, så vi vil gerne lære, hvor du bl.a. får din inspiration fra – og selvfølgelig hilse på dig derude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ville tage min kæreste med, som ligesom jeg selv elsker god mad! Jeg vil gerne afsted for at blive inspireret og for at se det danske køkken og de danske varer præsenteret på en særlig måde. Sparer vi penge på billetterne er der flere penge til at bruge på pladsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke da en FIN blog du har! 😉
  Hvis jeg er så heldig, ville jeg tage min dejlige veninde, Helene, under armen og opleve spændende Food Festival for første gang! Noget vi begge to rigtig godt kunne tænke os! 🙂 vi deler glæden ved at lave god mad og eksperimentere i køkkenet. Jeg har haft nogle af mine bedste madoplevelser sammen med hende 🙂 derfor ville hun være den helt rigtige at tage med ned og snuse og smage på alle de fantastiske lækre sager på Food Festivalen. Krydser fingre 🙂 og tak for god inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ville helt sikkert tage min forlovede med 🙂 Vi elsker mad; sund, usund, hjemmelavet, serveret etc.
  Han har været forsøgskanin gennem vores 5-6 år sammen, og sjældent har han brokket sig, over det der blev serveret 🙂

  Da jeg var så uheldig at brække ryggen en uge før jul i 2012, sørgede han for mad på sengen hver dag, til trods for et opslidende job som slagter med lange arbejdsdage. <3
  Han fortjener en god, kulinarisk oplevelse med masser af kompetent inspiration og forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Nielsen

  Da jeg var så uheldig at skrave en mave influenza til mig sidste år et par dage før mig og min kæreste skulle til food festival, blev turen ikke helt som planlagt. En så madglad person som mig, der bare kunne gå rundt og kikke på var ikke så sjovt. Så lige meget hvad skal vi afsked igen i år. Glæder mig helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Laursen

  Vil gerne have min veninden Sofie med, fordi hun gjorde mig opmærksom på konkurrencen. Hun har snakket om Food festival, og da jeg lige er flyttet til Århus fra det store København, had jeg aldrig været med til det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver Patscheider

  Jeg vil gerne udvide min kulinariske horisonter sammen med min allerbedste veninde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid ramlov

  Ville tage min søster med da vi begge er ufattelig madglade piger som uden tvivl ville elske at tilbringe tid sammen til Food Festival! Derudover ville det også give mig mulighed for forhåbentlig at se, min rejseveninde Sofie igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed konkurrence.
  Jeg kan rigtig godt lide at lave mad og det søde køkken er især mig. Og grunden til at jeg kan lide at stå i et køkken må nok være pga min mor. Så derfor vil jeg invitere min mor med en tur på Tangkrogen og have en god mor datter weekend med masser af mad oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Jeg har ingen gode argumenter for, hvorfor jeg skal vinde. Men jeg har aldrig været til foodfestival og det kunne da være sjovt at prøve sammen med en god veninde, da oplevelser med veninder efterhånden er sjælden uden at der er børn og andre “påhæng” med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg vil invitere min mor med. Hun og jeg laver meget mad sammen og elsker at eksperimentere. Derfor vil jeg vildt gerne på FoodFestival og have en masse inspiration puttet i hovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Frandsen

  Jeg vil rigtig gerne have min tvillingesøster med, fordi vi deler glæden for mad. Jeg har aldrig været på festivalen, men det lyder som et super godt arrangement og en god mulighed for at få øjnene op for noget mad, jeg aldrig har set eller prøvet før. Jeg krydser fingre✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil rigtig gerne på food festival sammen med min tvillingesøster. Ingen af os har været på festivalen før, men vi elsker begge mad og smagsprøver. Når vi er på madmarkeder med vores familie, skal de altid vente på os, for de vi gerne vil se alle boderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Qaddoum

  Jeg vil tage min skønne madglade veninde med, som har sagt at hvis jeg øver mig kan jeg også lære at lave spændende mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Meldgaard

  Jeg ville tage min gode veninde Tinna Løber med. Hun er min partner in crime når det kommer til sund livsstil. Hun en den jeg deler opskrifter, blogs, inspiration og mange gode snakke med om sundhed, mad og hvordan omverden reagere på at sige nej tak til kage.

  Vi havde så sent som i sidste uge en snak om, at vi skulle være bedre til at være turister i egen by og blive bedre til at nyde nogle af alle de spændende ting Aarhus tilbyder. Så, det kunne være fedt at overraske hende med et par billetter til lige netop Food Festivallen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Biehl

  Jeg vil så gerne vinde de billetter, så jeg kan tage min norske kæreste med til den fedeste mad festival og vise ham hvad hva vi kan her i DK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tema: Lørdags lækkerier og en lækker chokoladekage