Vaffel burger med quinoa bøffer

Lørdags-lækkerier: Bananis med peanuts, chokolade og kokosmælk

Bananis BananisBananis

Nøj hvor har der bare været fantastisk vejr den seneste uge. Det varme vejr giver mig altid lyst til is! Du har måske hørt lidt om bananis, og ja det indeholder KUN frosne bananer. Jeg var lidt skeptisk overfor hvordan det smagte, det lød næsten for godt til at være sandt, men jeg blev overrasket, fordi det smagte VIRKELIG godt! Jeg har lavet en udvidet version af den klassiske bananis, som udelukkende består af blendede frosne bananer. Jeg har tilføjet kokosmælk, saltede peanuts og mørk chokolade. De saltede peanuts går virkelig godt sammen med den søde banan smag. Så skynd dig at smid nogle bananer i fryseren, så du kan komme i gang med bananis. Hvis du har en ismaskine, er det selvfølgelig oplagt at bruge den!
HUSK at du stadig kan være med i konkurrencen om at vinde to billetter til Food Festival. Læs mere om konkurrencen og deltag her, det kræver blot en kommentar i indlægget og så er du med i konkurrencen!

Bananis med peanuts, chokolade og kokosmælk (2 personer):

 • 4 bananer
 • ½ -1 dl kokosmælk, jeg brugte den fedtfattige (alternativt så tilsæt mandelmælk ellers kan det godt undlades)
 • 40 g hakket mørk chokolade 70% eller mere
 • 1 spsk peanutbutter (kan undlades)
 • 1 tsk vaniljepulver
 • ½ -1 dl hakkede saltede peanuts
 • Topping: ristede kokoschips, ristet kokosmel, saltede peanuts og/eller chokolade

Fremgangsmåde:

 1. Skær bananerne i skiver og frys dem. Dette er ikke nødvendigt hvis du har en ismaskine, så kan du blot blende bananer med peanutbutter, vaniljepulver og mælk og kør det på ismaskinen, derefter tilsætter du ?fyldet? i isen
 2. Hvis dine bananer er 100 % frosne, så lad dem tø lidt op. Det kommer lidt an på hvor god din blender/ food processer er. Hvis den har svært ved at blende dem, så tø bananerne lidt op i microovnen
 3. Blend isen med peanutbutter, vaniljepulver og mælk til det har en ensartet konsistens
 4. Vend alt fyldet i isen og spis!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaffel burger med quinoa bøffer