Chokolade vafler med rå chokoladesauce

Lørdags-lækkerier: Bananis-fest ala frozen yougurt


bananis ala frozen yougurt
bananis ala frozen yougurtbananis ala frozen yougurt
Hvis jeg skal ud med en veninde og have en is, så er min absolut favorit frozen yougurt. Derfor er jeg kæmpe stor fan af alle de frozen yougurt butikker, der er dukket op rundt omkring i Aarhus. Jeg kan godt lide isen, men jeg er endnu mere vild med, at man kan toppe sin is med så mange lækre ting. Det er blevet lidt af en tradition, at jeg får en frozen yougurt is med min søster i ny og næ. Derfor, da jeg var på besøg hos min søster her forleden, havde jeg medbragte en pose frosne bananer, så vi kunne lave bananis. Vi fandt en masse lækkert topping til isen og den endte i en bananis-fest ala frozen yougurt.

Bananis ala frozen yougurt (2 personer):

  • 4 skiveskårede bananer (ikke nødvendigt at fryse dem, hvis du har en ismaskine)
  • ½ -1 dl kokosmælk
  • 1 tsk vaniljepulver

Foreslag til topping:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade vafler med rå chokoladesauce