Lørdags-lækkerier: Bananis-fest ala frozen yougurt

VINDEREN ER…..Ooog det skal fejres med kage!

VINDER af billetter

FØR jeg fortæller hvem vinderen af konkurrencen er, vil jeg lige bukke og neje for de fine kommentarer fra alle jer, som deltog! Det er dejligt, at høre fra så mange madglade personer. Jeg arbejder selv på Food Festival kontoret og skal derfor selvfølgelig arbejde hele weekenden på festivalen, så selvom du ikke har vundet, håber jeg alligevel på at se dig nede på festivalen. Årets Food Festival program overgår virkelig de forrige år, og det siger jeg ikke kun fordi jeg arbejder der, det er virkelig spækket med fede aktører, workshops og optrædener på kokkescenen. Jeg kan jo bare nævne: Timm Vladimir, River Cottage, Brødrene Price. Derudover en række fantastiske workshops, som f.eks. kurser i glutenfri bagning og fastfood deluxe! Jeg er virkelig ked af jeg ikke selv kan deltage i alle de fantastiske workshops. Se alle workshoppene her.

Nu til VINDEREN, som er: Line! Som skal afsted med sin tvillingesøster. Jeg sender dig en privat mail med oplysninger om billetter. Jeg håber dig og din tvillingesøster får en rigtig god festival og får spist jer igennem alle de lækre områder på festivalen. Jeg håber også i får en masse inspiration i kan tage med hjem i jeres eget køkken!

En konkurrence skal efter min mening altid fejres med KAGE, om man har vundet eller ej. Da det stadig er sommer, synes jeg det skal fejres med min lækre sommerkage med skum og friske bær. Det er utrolig let og samtidig fri for sukker og hvedemel – perfekt til en dejlig sommer dag, som i dag! Opskriften på denne lækre sag kan du finde HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags-lækkerier: Bananis-fest ala frozen yougurt