Græskar lasagne med spinat

Salat med stegte pærer og parmasan

Salat med stegte pærer og parmasan Salat med stegte pærer og parmasanSalat med stegte pærer og parmasanSalat med stegte pærer og parmasan Salat med stegte pærer og parmasanKender du det, hvor salaten blot bliver en kedelig sammensætning af de traditionelle ingredienser: salat, agurk, gulerod og majs? Nogle gange rækker kreativiteten ikke længere end det… Salater kan virkelig være kedelige, men salater kan virkelig også være spændende!   Det kræver bare, at man tænker lidt ud af boxen. Jeg synes altid en salat bliver ekstra lækker, hvis man tilføjer nogle ristede kerner eller nødder og måske en smule ost: Feta, hytteost eller lidt parmasan ost. Frugt er også en anden ting, som er lækkert at tilsætte i en salat, men der skal selvfølgelig stadig være en overvægt af grøntsager. Denne salat lyder måske avanceret, men den er ultra nem, og den består af få ingredienser – dejligt ikke?

Mangler du mere inspiration til lækre salat, så prøv min quinoa salat med cashewnødder, denne broccolisalat eller min perlebygsalat med pesto og tørrede figner. Har du en sød tand eller mangler en sød dessert, så er thefoodloverdk fyldt med en masse sunde desserter – så kan man jo snilt tillade sig at tage to stykker kage, ik? 😉 Prøv min populære sunde brownie, denne fedtfattige og sukkerfri æblekage eller min personlige favorit: Gulerodskage med cremet topping.

Salat med stegte pærer og parmasan:

  • 1 bakke blandede små salater
  • 3-4 conference pærer eller en pærer af anden art
  • 1 spsk smør
  • 1 håndfuld revet parmasan
  • Cremet balsamico

Fremgangsmåde:

  1. Start med at skylle din salat og sæt det til side
  2. Skær din pærer ud i skiver. Varm en pande op med smør og steg pærerne, så de er let stegte, men stadig har bid
  3. Læg salaten i et fad og hæld pærer ovenpå. Riv parmasan på toppen og hæld balsamico ovenpå

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar lasagne med spinat