Søndagsbagning - hvad skal du bage?

Lørdags lækkerier: Sunde juleopskrifter

Sunde æbleskiverIMG_2067Sund risalamande med hindbærsauceSukkerfrie pebernødderFuldkornsrisengrød

Sneen har vi allerede mærket, dog er den forsvundet igen, hvilket jo er typisk dansk vinter, men koldt er der nu stadig udenfor. Julen er så småt på vej. I Aarhus er de fine på gågaden allerede tændt, hvor de små hyggelige træhuse med lækre jule-lækkerier også er sat op. Jeg har allerede nydt en dejlig aften gåtur igennem gågaden lysene lyser gågaden op – hold nu op hvor var det både hyggeligt og smukt.
Jeg er virkelig glad for julen, fordi det ér virkelig den hyggeligste tid på året! Det er som om, at det bare er mere hyggeligt at sidde indenfor med levende lys og en kop te sammenlignet med  andre tider på året. Jul er også en tid, som jeg forbinder med lidt ekstra sødt og lækkert. Derfor nyder jeg også flere søde sager i julen. Der er intet, som slår de traditionelle julekager! Jeg glæder mig allerede til 2. advent, hvor jeg skal jule-bage med hele min familie – og det er ikke de sunde af slagsen. Derfor kan jeg nu stadig godt lide mine sunde versioner af julekager, og jeg synes stadig det er sjovt at eksperimentere med. Derfor vil min lørdags lækkerier i december måned være sundere jule opskrifter – så glæd jer!
Det er allerede 1. søndag i advent i morgen, og derfor har jeg samlet alle mine (gamle) sunde juleopskrifter, som du kan gå i krig med, hvis du skal bage i morgen. Jeg håber du får en dejligt 1. søndag i advent fyldt med hygge og måske med en af mine jule opskrifter 🙂

Thefoodlover’s sunde juleopskrifter:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsbagning - hvad skal du bage?