Den bedste koldhævede pizza!

Populære opskrifter i 2015 og lidt om året der gik

Bagte æblerBroccoli couscous med æble, tranebær og hytteostSund proteinrig nutellavaffelburger med quinoa bøffersund chokolade med banan-peanutbutter toppingsød kartoffel pizzaIMG_1276Nu hedder årstallet 2016 – det er lidt mærkeligt, det er ihvertfald noget man lige skal vende sig til. Jeg synes altid, at når man er kommet ind i det nye år, så føles det som om det forrige år er fløjet afsted. Er vi allerede i 2016?

Der er sket så mange ting i 2015 for mig – nogle jeg vil tænke tilbage på med glæde. En af de vildeste ting var nok, at jeg blev færdig med min bachelor i Virksomhedskommunikation og Engelsk. Den blev afleveret i starten af maj. Det har været en hård, spændende og lærerig kamp med den bachelor. Jeg havde heldigvis en virkelig fantastisk studiemakker ved min side, som gjorde bachelor skrivning til, jeg ville ikke sige en leg, men hun var ihvertfald en fantastisk støtte. Vi har fulgt hinanden gennem hele bacheloren, hvorfor det også var lidt sørgmodigt, at vi endte med at vælge to forskellige kandidatuddannelser. Det er jeg stadig trist over, fordi hun er bare fantastisk! Der var meget spekulation omkring hvilken kandidat uddannelse, jeg skulle vælge, og jeg har skiftet mening 1000 gange. Skal det være i Aarhus eller København og hvilken retning skal jeg gå i? Det endte med Aarhus og en kandidat i Virksomhedskommunikation. Kandidat starten har været lidt af en hård omgang for mig, fordi man godt kan mærke, at niveauet er hævet en del (sjovt nok..). Oven I en utrolig travl sommer hvor jeg arbejdede i en sommerpraktik hos Food Festival her i Aarhus i deres kommunikationsafdeling, samtidig med mit nye job hos Cafe Glad (den bedste sunde spisested i Aarhus efter min mening).. Puha det har været en travl, sjov, spændende og lærerig sommer, men det intensiverede også lige starten på min kandidat, hvor jeg forresten lige scorede en super fedt studierelevant job hos Cadesign form, Skandinaviens førende 3D mediebureau! Samlet set er jeg faktisk super stolt over alle de ting jeg har opnået i 2015, men den sidste halvdels travlhed har også medført, at jeg slet ikke har haft det samme overskud til at blogge. Jeg begyndte med at blogge, fordi jeg faktisk kedede mig, så tænkte jeg: “hey du elsker mad, start da en madblog!” – og det gjorde jeg så! Jeg elsker at blogge, men jeg skal også have overskud i hverdagen ellers mister jeg hurtigt lysten og foretrækker at ligge på sofaen en hel aften. Det kender I måske også til? 🙂

Jeg startede sidste år med temaet “Lørdags Lækkerier”, hvor jeg hver lørdag blogger om sunde lækkerier. Jeg må dog beklage, at jeg ikke helt har kunne holde temaet kørende 100%, fordi jeg netop har haft utrolig travlt med studie, eksamen og job i slutningen af året… Jeg har besluttet mig, at fortsætte med temaet og se hvordan det går, så må I bære over med, hvis jeg ikke får postet en lørdag. Jeg er nemlig helt vild med sunde lækkerier, og jeg er helt vild med at hygge i weekenden, så jeg håber på at kunne holde det kørende. Jeg har netop oprettet en ny kategori i menuen på bloggen, som indeholder alle mine Lørdags Lækkerier opskrifter – så skynd dig ind og udforsk kategorien.

Nå men nu til de mest populære opskrifter fra 2015! Det er altid sjovt at undersøge, hvilke opskrifter der har været populære i en given periode. Det kan både være nogle af mine egne favoritter eller gamle kendinge, som jeg ikke har afprøvet længe. Samlet set er det bare dejligt, at se at der er aktivitet på bloggen. Jeg har i år 2015 haft 14.277 besøgende på bloggen – det jo helt vildt, ihvertfald for en lille blogger som mig 😉

Bagning:

Kager, søde sager og desserter:

Aftensmad:

Snacks, pestoer mm.:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste koldhævede pizza!