Sunde chokolade scones

Lørdags lækkerier: Choko-lakrids mandler og rosiner

IMG_5862Choko-lakrids mandler og rosinerDenne uge tilbringer jeg i de franske alper på ski med en flok søde studie veninder! Indtil nu har vi haft fantastisk vejr med høj sol hver dag og god sne på pisterne, så det kunne ikke være bedre 🙂 Lørdagens opskrift er en ny snack, som jeg er blevet helt vild med. Det er en god afveksling fra den klassiske rosin og mandel blanding. Jeg er faktisk ikke helt vild med at spise mandler rå, jeg kan bedst lige dem saltede eller vendt i et eller andet.Opskriften er super nem at lave, så jeg ville anbefale dig at lave en stor portion og have den stående, de kan nemlig spises som snack, mellemmåltid eller når den søde tand melder sig – så sådan en portion kan nemt ryge. Inspiration til opskriften har jeg fra den fantastiske blog Twin food.

 Choko-lakrids mandler og rosiner:

  • 1 håndfuld mandler
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1 spsk kakao uden top
  • 1 tsk lakridsrodspulver

Fremgangsmåde:

  • Hæld det hele i en pose og ryst godt og viola din snack er færdig!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sunde chokolade scones