Lørdags Lækkerier: Sunde kalorielette chokolademuffins og lidt tanker om min indre "power-woman"

Cheasy ambassadør og masser af brunch opskrifter

CHeasyGodmorgen! Jeg er så glad for at kunne fortælle jer, at jeg nu kan kalde mig selv Cheasy ambassadør! Derfor kan du også følge mig i dag på Cheasy’s instagram profil, hvor jeg har fået æren af at lave en takeover. Det betyder, at du kan følge min dag på Cheasy’s instagram profil, hvor jeg deler forskellige tanker og lækkerier. Jeg er utrolig glad for at være Cheasy ambassadør, fordi jeg har sand kærlighed for deres produkter. Hvis du følger min instagram profil thefoodloverdk, så har du fundet ud af at jeg er helt vild med deres vanilje skyr samt deres skyr youghurt! Derudover er jeg afhængig af deres hytteost med 1,5% fedt, fordi det smager dejligt og kan tilsættes i alt: salater, lasagne, pasta etc. Desuden kommunikerer Cheasy “sloganet” #VærGodVedDigSelv – som jeg er stor tilhænger af. Man skal huske, at være god ved sig selv. Det er fuldkommen individuelt hvordan man skal være god ved sig selv, men det er vigtigt, at vi i en travl hverdag engang imellem lige stopper op og tænker; hvordan kan jeg være lidt ekstra god ved mig selv i dag? En god kop kaffe, en pause med en bog (selvom der overhovedet ikke er tid), en massage og jeg kunne blive ved. Har du tænkt over hvordan du kan være god ved dig selv?
En af mine favorit tidspunkter på dagen er klart om morgenen. Jeg er selvfølgelig et morgen-menneske eller A-mennesker med STORT A! Jeg elsker at komme tidligt op og komme igang med træning og derefter en GOD kop kaffe! I weekenden kan jeg godt lide at forkæle mig selv med en god morgenmad. Derfor er jeg også et kæmpe brunch menneske, jeg synes det er så lækkert og hyggeligt at spise brunch – både herhjemme og på en hyggelig cafe. Derfor har jeg lavet inspiration til en lækker sund brunch!

Min favoritting at spise til morgenmad er skyr med granola! Granola hvad er det nu det er? Granola minder lidt om den sukkerfyldte (og sindsygt gode) “Crusli”, som man kan købe i supermarkedet. Det er ligesom müsli, som er “samlet” i større stykker og meget mere sprød. Jeg har lavet mange varianter af granola men en SUND version af granola, hvor jeg i stedet bruget frugtmos til at søde med og til at få granolaen til at “samle sig” i større sprøde stykker. Den med chokolade er min favorit 🙂

Jeg har en sød tand og derfor er min anden favorit pandekager til morgenmad! Pandekager til morgenmad det lyder da ikke sundt? Men der tager du fejl, jeg har samlet en række gode og lækre sunde pandekager, som du kan nyde til brunch med god samvittighed, da de er fyldt med sunde sager som banan, havregryn og æg.

En anden sød ting du kan forkæle brunchgæster med det er vafler! Vafler lyder heller som en sund brunch? Her tager du igen fejl, jeg har derfor samlet en række lækre sunde vaffelopskrifter:

Noget der absolut hører til en klassisk brunch, det er jo bagværk. Hvem ELSKER ikke en god bolle med ost? Det gør jeg! Her har jeg samlet mine bedste bolle opskrifter:

Til lækre boller skal man have noget lækkert pålæg, jeg er selv helt vild med min sunde nutella:

Skal du lave en lækker hjemmelavet juice, så får du lige mine favorit juice kombinationer her:

  • Gulerød, ingefær og æble
  • Rødbede, ingefær og appelsin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags Lækkerier: Sunde kalorielette chokolademuffins og lidt tanker om min indre "power-woman"