Broccoli-spinat suppe med dukkah

International vaffel-dag og opskrifter på en masse vafler

[disclaim][/disclaim]

chokoladevaflerchokoladevaflervafler med jordbærsalsavaffelburger med quinoa bøfferspinatvaffel med spicy kyllingchokoladevaflervaffelburger med quinoa bøffer

GLÆDELIG INTERNATIONAL VAFFELDAG!
Jeg synes vafler er en fantastisk spise – fordi man kan toppe det med alverdens toppings, og desuden at de findes i både en sød og salt version. I samme forbindelse var jeg i vaflernes land, Belgien, i sommers med min søster. Nøj hvor har de mange fantastiske vafler: Klassiske vafler (som min mor altid lavede til mig som lille), belgiske vafler – og dem kunne man så få med alverdens fyld både indeni og ovenpå vaflerne. Hvis du vil se lidt minder og guides fra min tur til Bruxelles. så smut forbi min Instagram profil. Min absolut favorit var en belgisk vaffel med chokolade indeni toppet med jordbær og vaniljeis.
Nu til lidt lækre opskrifter på vafler og lidt foreslag til lækre toppings:

Søde vafler:

Toppings:

Salte vafler:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli-spinat suppe med dukkah