Lørdags lækkerier: Sund cheesecake med skyr, hyldeblomst og havtorn

500 følgere, lidt om bloggens fremgang og mine mest populære kager

IMG_6692Collage_Fotor

 

500 FØLGERE PÅ FACEBOOK! Hold nu op, det er noget som gør mig glad. Jeg startede bloggen for små to år siden – faktisk fordi jeg kedede mig og synes der skulle ske noget nyt i mit liv. Bloggens fremgang er gået forholdvis stille og roligt på de sociale medier. Jeg har nu over 500 følgere på min facebook side og faktisk 489 følgere på min instagram profil. Desuden har jeg en profil på Pinterest, så kig endelig forbi. Min blog har lige godt 2000 besøgende om måneden, hvilket jeg faktisk synes er helt vildt! Jeg synes, at det er ret mange, som søger rundt mellem alle mine opskrifter. Det er virkelig vigtigt for en blogger, eller ihvertfald for mig, at vide at nogen følger med, liker og bruger mine opskrifter. Der er ikke noget der gør mig mere glad, når jeg hører om nogen, som har lavet mine opskrifter! Så hvis du følger med, er du så velkommen til at kommentere i ny eller næ – det gør mig nemlig utrolig glad. Derfor er ovenstående tal nogle, som betyder rigtig meget for mig.

Men 500 følgere på Facebook det skal fejres, og jeg ved ikke med dig, men det forbinder jeg som regel med kage! Derfor har jeg samlet mine top 10 bedste kage opskrifter indenfor den seneste måned:

  1. En tilbagevendende favorit: den lækreste sunde brownie
  2. Sukkerfrie havre-cookies med chokolade (uden gluten)
  3. Sundt bananbrød med chokoladepålæg
  4. Sukkerfri samt fedtfattig æblekage 
  5. Den første kage opskrift på min blog: solbærkage med kokos
  6. Svampet intens chokoladekage
  7. Sund banankage med dadel-karamel
  8. Sund chokolade cheesecake
  9. Sunde kokoskager
  10. Sund cheesecake med skyr, hyldeblomst og havtorn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sund cheesecake med skyr, hyldeblomst og havtorn