Lørdags lækkerier: Sunde glutenfrie krydderboller med jordbær-æble marmelade

Burger med krogmodnet svin og hjemmesyltede rødløg

Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg

Denne burger er efter min mening et godt bud på en rigtig mande burger, som ovenikøbet er sund! Den består nemlig af et rigtig godt stykke kød, coleslaw og hjemmesyltede rødløg! Når det kommer til sund mad, synes jeg at mange mænd er som børn. De kan godt lide sund mad og grøntsager, man er bare nød til at skjule det for dem – så accepterer de det! 🙂

Så vil du komme i god jord ved din bedre halvdel og samtidig spise en sund omgang comfort food, så er denne burger lige noget for dig. I min burger har jeg gjort brug af krogmodnet svin, som er et virkeligt lækkert stykke svin, som samtidig er nemt at tilberede. Her kan du sagtens bruge et andet godt stykke kød – måske et stykke din mand er helt vild med! 🙂

Burger med krogmodnet svin med hjemmesyltede rødløg (2 personer):

  • 1 stykke krogmodnet svin eller et andet stykke godt kød f.eks. flankesteak
  • 2 af mine rødbede boller

Foreslag til fyld:

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen hvis dine boller skal varmes op
  2. Start med at lave dine lyn-syltede rødløg. Det skal siges, at de sagtens kan tilberede på kortere tid – de bliver blot mere sprøde, hvilket jeg synes smager ganske fint!
  3. Lav det resterende fuld som du ønsker i din burger
  4. Gør en pande med olie varm. Krydder dit kød med salt og peber. Steg kødet i 5-10 minutter ved mellem til høj varme – det afhænger af kødets tykkelse. Jeg plejer at vende det lidt under vejs, så hele kødet bliver stegt godt igennem
  5. Tag panden af varmen og lad kødet hvile i 10-15 minutter. Jeg plejer blot at ligge et stykke sølv papir hen over, så det holder på lidt af varmen
  6. Skær kødet fra benet så godt som du kan og anret
  7. Server din burger
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sunde glutenfrie krydderboller med jordbær-æble marmelade