Lørdags lækkerier: Søde sunde krydrede low carb rødbedeboller

Inspiration til det lækreste oste bord

Inspiration til det lækreste oste bordInspiration til det lækreste oste bordInspiration til det lækreste oste bordInspiration til det lækreste oste bordInspiration til det lækreste oste bord

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: JEG ELSKER OST, og jeg kunne leve af ost til jeg dør, hvis det ikke var sådan, at man godt kan blive så små tyk af det ;-). Derfor er jeg også helt vild med oste bord, og det har jeg været lige siden, at jeg var lille – det kan min mor ihvertfald skrive under på. Derfor synes jeg det var tid til at jeg dedikerede et indlæg til inspiration til det lækreste ostebord! Oste-bord er fantastisk at servere for gæster, fordi det ikke nødvendigvis kræver det store trylleri i køkkenet. Du kan sagtens lave den nemt, enkelt og samtidig lækkert! Det vigtigste er selvfølgelig ost! Dernæst er det vigtigt med noget at putte din ost på, som jeg vil give lidt forskellig inspiration til. For et stykke tid siden var jeg så heldig at teste Karen Volf’s nye økologiske nyheder, og der var virkelig nogle favoritter iblandt til et godt oste-bord. Den første er deres digistiv kiks med havtorn og spelt, den har stadig den klassiske søde digistiv smag, men havtornen giver den et dejligt frisk tvist. Derfor vil jeg anbefale den! Den anden er deres skorpe med kardemomme, fordi jeg synes den søde kardemomme smag passer godt til et godt oste-bord. De giver begge lidt nyt til det klassiske oste-bord. Nedenfor har jeg samlet inspiration til et fantastisk oste-bord – enjoy!

Inspiration til det lækreste oste bord:

Ost og pølse:

 • Ost – ja her må du næsten selv være ekspert i forhold til hvad du kan lide. Jeg ville foreslå en fast ost som Primadonna, en brie og en god skæreost! Det er bare mine favoritter
 • Pølse – køb lidt god pølse til at supplere osten med

Brød, knækbrød og kiks:

Lidt sødt:

Lidt salt:

Lidt grønt tilbehør:

2 kommentarer

 • Jeg elsker også ost og plejer at sige, at et ostebord er det eneste festmåltid man kan servere på ti minutter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linekohsel

   Hej Camilla
   Du har fuldkommen ret, og det er bare et festmåltid! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Søde sunde krydrede low carb rødbedeboller