Gammeldags kartoffelsalat i sundere klæder

Små glimt fra min fødselsdag: Inspiration til borddækning og en fantastisk brunch menu

Inspiration til borddækningInspiration til borddækningInspiration til borddækningInspiration til borddækningInspiration til borddækningInspiration til borddækning

Det fine pyntede fødselsdagsbord. Jeg har købt alt bordpynten i Søstrene Grene – der kan man virkelig få noget for pengene. Jeg havde pyntet bordet med fine sugerør, pon-poner samt friske blomster. Dertil havde jeg også hængt nogle fine flag op, som er lavet i stof. Dem har jeg også købt i Søstrene Grene. De fine grønne papir poser, som ligger under bestikket havde jeg lagt en lille seddel i med en lille opgave tl gæsterne. Man kunne også give gæsterne en lille opgave, et udsnit af et lille digt eller en anden sjov aktivitet, som gæsten skal lave i løbet af aftenen.

 

Bær-choko-trifiliBrunch

Enhver god brunch indebærer efter min mening god ost. Derfor havde min mor købt en masse lækre oste og desuden lavet en hjemmelavet rygeostcreme – jeg skal vist lige have opskriften på den 😉 Desuden indeholdte brunchen min hjemmelavede brombær marmelade og desuden min sunde nutella. Dertil havde vi frisk frugt og forskellige pålæg.

Verdens bedste boller

Hjemmebag hører desuden til en god brunch. Jeg havde bagt nogle virkelig gode boller, og opskriften på disse kommer snart på bloggen – nøj de blev gode! Desuden supplererede vi brunchen med brød fra Aarhus bedste bageri: Briancon!

Ingefærshot

Blødkogt æg er bare en klassiker, hvilket vi også serverede. Endvidere havde vi købt nogle ingefærshots i Føtex. Jeg plejer at lave dem selv, men da jeg ikke havde tiden til at lave disse sammen med alt det andet mad, så valgte vi den nemme løsning! Men jeg laver normalt mit ingefærshot af 40 g ingefær og 1 æble.

Bær-choko-trifiliBagt havregrød

Som et sødt element i brunchen lavede jeg et bagt havregrød med kokoschips og mandler. Til grøden havde jeg lavet en karamel eller bedre kendt som dulche de lehe samt en rabarberkompot. Desuden lavede jeg en trifili af skyr, bærkompot og min chokolade granola.

Rabarber- og jordbær crumbleRabarber- og jordbær crumble

Vi sluttede en dejlig fødselsdag af med en rabarber-jordbær crumble serveret med vanilje skyr og flødeskum. Opskriften på denne kage kommer snart på bloggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammeldags kartoffelsalat i sundere klæder