Lørdags lækkerier: Sund jordbær-rabarbercrumble

Husk at sætte pris på de små stunder og glæder

[question][/question]

IMG_7190

I dag er lørdagens lækkerier blevet erstattet med dette personlige indlæg – håber I er okay med det 🙂 Kender I det der med, at man har en utrolig travl hverdag, hvor alting er planlagt efter et ?skema?, så man kan nå alle de ting, som man gerne vil nå? Jeg er i høj grad en planlægger, og derfor synes jeg også, at det er fantastisk at planlægge, så man netop kan nå det hele. Men hold nu op, hvor kan det også bare være dejligt at komme ned i tempo engang imellem og bare tage tingene som de kommer (det er jeg generelt IKKE særlig god til ;-)). Til gengæld er det lige præcis det jeg gør, når jeg er på ferie! Hvis du har fulgt med på min Instagram profil, har du måske opdaget, at jeg allerede har været en tur i Budapest med min søster. En fantastisk ferie fyldt med smukke seværdigheder, madkulturelle oplevelser og selvfølgelig shopping! I den forbindelse ville jeg høre, om der er nogen, som kunne være interesseret i en (mad)guide til Budapest?

Lige nu sidder jeg på Karpathos, en af de mindre og ikke nær så turistede græske øer, og nyder udsigten fra vores terrasse. Jeg er på ferier hernede med min mor, far og søster ? og jeg nyder det bare til det fulde. Det jeg elsker ved ferie er, at fordi jeg kommer helt ned i tempo og slapper af, husker jeg også virkelig at sætte pris på de små stunder og glæder. Glæden ved at spise et dejligt måltid med min familie, glæden ved at nyde en god kop kaffe i solen, glæden ved at have sådan en fantastisk familie som jeg har!

Det er noget, som jeg virkelig har tænkt over på denne ferie her på Karpathos. Jeg har verdens bedste familie, og hold nu op hvor har vi haft mange hyggelige, dejlige små stunder på den her ferie. Det handler ikke om penge eller dyre hoteller, men derimod om glæden ved de fantastiske stunder og oplevelser, som vi har sammen. Så husk at sætte pris på de små stunder og glæder i livet, det er ikke kun på ferier, men også i en travlt hverdag. Det er i hvert fald noget, som jeg vil blive bedre til 🙂

Her får I lige lidt stemningsbilleder fra mine ferie her på Karpathos – enjoy 🙂

IMG_8416IMG_8413DSC05671IMG_8342 (1)IMG_7043IMG_7199DSC05704

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sund jordbær-rabarbercrumble