Hjemmelavet blandet rød saft (sukkerfri)

Lørdags lækkerier: Skyris med chokolade, kokos og saltede peanuts

Skyris med chokolade, kokos og saltede peanutsSkyris med chokolade, kokos og saltede peanutsSkyris med chokolade, kokos og saltede peanutsSkyris med chokolade, kokos og saltede peanutsSkyris med chokolade, kokos og saltede peanutsSkyris med chokolade, kokos og saltede peanuts

Denne her is overgik virkelig mine forventninger, da jeg smagte den færdige portion 😀 HOLD OP den er lækker! Det bedste er selvfølgelig, at den er lavet på skyr, så man kan sagtens spise en stor portion med god samvittighed 😉 Eller spise den til morgenmad på en varm dag (selvom den danske sommer ikke byder på mange af disse), eftermiddags snack eller en aftensnack. Peanuts, chokolade og kokos giver isen en tilføjer en dejlig knas til isen og desuden er kombinationen af sødt og salt virkelig lækker!

Skyris med chokolade, kokos og saltede peanuts:

  • 500 g vaniljeskyr fra Cheasy
  • 0,5 dl mælk
  • 1 æggehvide
  • 1 lille håndfuld saltede peanuts
  • 40 g finthakket mørk chokolade (minimum 70%)
  • 4 spsk kokosmel
  • Valgfrit: Flydende sødemiddel (jeg brugte flydende sødemiddel fra EASIS)
  • Topping: Ristede kokoschips

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med sødemiddel. Jeg brugte ca. 1 tsk flydende sødemiddel, men mængden afhænger af hvor sød du ønsker isen
  2. Tilsæt massen i en ismaskine og lad den køre til isen er klar. Alternativt kan du putte det i en bøtte i fryseren, men husk blot at røre i isen hver halve time i de første 4 timer ca. Isen er bedst, når den lige er rørt med ismaskinen eller har fået nok i fryseren, men du kan sagtens lave den i forvejen bare husk at tage isen op i god tid
   

2 kommentarer

  • Karin

    Den er god! Jeg tænker på, om hviderne måske skulle piskes stive, inden de vendes i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Linekohsel

      Hej Karin 🙂
      Den opskrift som jeg fandt inspiration fra har ikke pisket dem, men det kunne måske være en god ide! Det vil jeg prøve næste gang. Lad mig høre hvad du gjorde?
      Bedste hilsner Line

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet blandet rød saft (sukkerfri)