Lørdags lækkerier: Skyris med chokolade, kokos og saltede peanuts

Stress ned, kom i feriestemning og øg dine kreative evner?

13580616_10210188816267315_8297066958373698655_o
Har du tænkt over, hvordan en presset periode kan påvirke dig udover den umiddelbare følelse af at føle sig stresset?
Jeg må indrømme, at jeg bare er bedst til at slappe af, når jeg kommer væk hjemmefra min lejlighed. Jeg kan virkelig mærke, hvordan jeg har slappet helt af på de ferier, som jeg har været på her i sommerferien. Jeg var først en tur til Budapest, som du kan se lidt klip fra på min instagram profil. Derefter var jeg på en dejlig ferie til Karpathos med min familie, som jeg har skrevet et personligt indlæg om her, hvor jeg funderer lidt over det med at huske og nyde de små hyggelige stunder i livet og hverdagen. Denne uge er desværre min sidste ferie uge inden jeg starter på sommer skole… ØV! Jeg har tilbragt de fleste dage i vores dejlige sommerhus med mine forældre, som ligger udenfor Saksild. Jeg elsker vores sommerhus, fordi det er så hyggeligt og smukt indrettet og tilføjer derfor den perfekte sommerhus stemning, derfor kan jeg ikke andet end at komme i sommerhus-stemning og dejligt humør, når jeg besøger det. Min far har altid sagt til mig, at hvis man er stresset, så mister man også sine evner til at tænke kreativt og innovativt. Det tror jeg virkelig, at han har ret i. I det sidste halve år, har jeg savnet at kunne dedikere noget mere tid til bloggen, fordi det virkelig er min lille baby og min store passion, som jeg elsker at “passe og pleje” 😉 I denne uge hernede i sommerhuset, har jeg bare slappet af, læst bøger, spist dejlig mad og selvfølgelig tilbragt en stor del af min tid i vores fantastiske køkken (det er virkelig smukt, jeg må snart ligge nogle billeder op!). Jeg kan virkelig mærke, hvordan min kreativitet er spiret helt op igen. Min fantasi den flyver afsted, og jeg kan se helt nye kombinationer af krydderurter og madvarer – det fantastisk!
Har du bemærket sammenhængen mellem stress og dine kreative evner?
Derfor kan en ferie eller en mindre stresset periode måske også øge DIN kreativitet og innovative tankergang – tænk over det. Det er måske ikke, at du har mistet den, men egentlig mere fordi dine omgivelser gør, at du ikke kan udfolde din kreativitet på samme måde. Jeg håber denne tankestrøm gav dig lidt tanker med på vejen. 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Skyris med chokolade, kokos og saltede peanuts