Stress ned, kom i feriestemning og øg dine kreative evner?

Fantastiske madoplevelser på Smukfest 2016

meyers-lille

Billedet er lånt fra www.smukfest.dk

Lige nu sidder jeg i min seng i fantastisk humør, fordi jeg skal på SKANDERBORG FESTIVAL i dag wuhuuu 😀 Jeg skal ned og besøge dejlige mennesker, nyde kolde drinks, festival camp stemningen og måske et spil øl-bowling (hvilket jeg ELSKER)! Derudover skal jeg forbi nogle af de mange virkelig lækre madboder, som befinder sig på Smukfest16 – var du klar over det? Jeg var virkelig overrasket, og det er jo en fryd for en foodie for mig! Jeg fandt blandt andet inspiration til dette indlæg fra Valdemarsro, hvor jeg kunne læse om nogle af de lækre madoplevelser.
Desværre skal jeg kun på festival 1 dag, men hvis jeg havde flere dage, ville jeg gerne forbi ALLE disse boder:

  • Fantastiske fritter! En række madvogne fra Holland er kommet et smut forbi Smukfest, hvor de serverer de mest fantastiske pomfritter og dips og desuden toast, wraps og ikke mindst lækker kaffe. Jeg har en svaghed for pomfritter, såååh tror nok lige jeg skal der forbi!
  • Lé Lé’s – fantastisk vietnamesisk mad, så er det sagt! Jeg har virkelig hørt mange gode ting om Lé Lé, men jeg har faktisk aldrig selv nået forbi restauranten på mine ture til KBH.
  • La Crepe – bløde, lækre pandekager med skinke, ost, salat og toppet med dressing eller måske en sød version med nutella, bananer og nødder? Hmm lidt for svært at vælge, men jeg ELSKER pandekager og La Crepe, og heldigvis kommer de også på Smukfest i år!
  • Palæo – jeg er virkelig facineret over Palæo’s menu kort, og hvordan de tryller traditionelle retter til sunde lækre versioner af dem. Måske jeg skulle prøve en Meatza, deres Bolo eller en Palæodog?
  • Skanderborg Håndbold: Skanderborg Håndbold har en bod på Skanderborg festival, hvor de tjener ind til klubben. Ikke nok med at det går til et godt formål, så er et lille skanderborggenser indsider tip, at de serverer de absolut bedste TOAST! Så jeg er stort set altid fordi boden på vej hjem fra festival 😉
  • The Organic Boho – jeg har længe fulgt den vegetariske og veganske cafe på Instagram og har haft et ønske om at besøge dem i KBH, men nu har jeg så chancen! De formår virkelig at lave lækkert, farverigt og inspirerende vegetarisk og vegansk mad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress ned, kom i feriestemning og øg dine kreative evner?