Skal du på Food Festival? Se hvad du ikke må gå glip af!

IMG_0567IMG_0540IMG_0544IMG_0558IMG_0536IMG_0534IMG_0565

Food Festival er en af de events på året, som jeg glæder mig særligt til. En hel festival dedikeret til og en hyldest til mad og fødevarer, det er jo fantastisk. På sidste års Food Festival var jeg selv en del af Food Festival teamet, hvor jeg arbejdede i en sommerpraktik i kommunikationsteamet. Det var en virkelig spændende sommer, hvor jeg fik virkelig meget erfaring med hjem i bagagen. Praktikken var særligt spændende, fordi den netop kombinerede mine to store passioner: kommunikation og fødevarer. Jeg fik desuden lidt blod på tanden i forhold til min fremtid rent karrieremæssigt. Det var virkelig fedt at være med på Food Festival teamet og se hvordan sådan en festival bliver stablet på benene ? for hold nu op, det er altså ikke så lige til. Grunden til at det hvert år bliver til skyldes særligt de dedikerede og engagerede mennesker, som yder en stor indsats for at få festivalen på benene. Desuden er festivalens enormt mange frivillige og at takke for at festivalen kommer på benene hvert år ? det er virkelig imponerende! Køb din billet her. 

I år glæder jeg mig virkelig meget til festivalen, fordi jeg i år får mulighed for at nyde festivalen i fulde drag og snuse alle sanseindtryk til mig, fordi jeg netop ikke skal arbejde. Food Festival er fyldt med madoplevelser, og det er ikke kun på festivalen men også på de mange spændende workshops, hvor du kan opleve festivalen til fulde. Der foregår generelt utrolig mange ting på festivalen, som mange måske ikke kender til. Derfor vil jeg foreslå, at du laver dit eget program inde på hjemmesiden, det er super nemt og det kan printes og tages med på festivalen. Du kan lave dit eget program her. Jeg ville ønske jeg kunne nå det hele, men selvom jeg har sat det meste af weekenden af til festivalen, kan jeg desværre ikke nå forbi samt spise det hele 😀

Derfor vil jeg give mine forslag til de bedste boder, oplevelser og workshops på festivalen.

Boder jeg SKAL forbi:

  • Foodfein: Jeg skal forbi den Aarhusianske cafe?s bod på fetsivalen, fordi de bager det bedste brød (absolut bedste rugbrød) samt den bedste brownie i byen!
  • Fiskeområdet: Fiskeområdet synes jeg virkelig har oppet sig i år! Her kan du både smage en HUMDOG, smutte forbi den lækre street food bod HOOKED eller nuppe de fantastiske fiskefrikadeller med remo eller Fish&Chips!
  • Landmad: Butikskæden Landmad har fokus på at sælge de lokale råvarer fra egnen, hvilket jeg er stor fan af. Jeg skal forbi og snuse til deres lokale delikatesser.
  • Nordisk Tang: Jeg er generelt facineret af deres produkter, så jeg skal helt sikkert forbi deres bod og smage og dufte.
  • Is fra Skarø: Deres is er kåret til den 9. Bedste i verden, og dertil er jeg imponeret over deres proteinis sødet med birkesaft ? som bare smager fantastisk, det jo imponerende
  • Ole?s gård: Jeg ender nok med at snige mig forbi Ole?s Pizzabod på Foderbrættet og smage en af hans lækre stenovnsbagte pizzaer.

Workshops:

Tang i det moderne køkken: I takt med ny nordisk tradition og etableringen af virksomheden Nordisk tang er der virkelig kommet fokus på det grønne guld inden for de seneste år. Rent ernæringsmæssigt er tang virkelig grønt guld men smagsmæssigt må jeg virkelig også tage hatten af for de lækre produkter fra Nordisk Tang. Derfor synes jeg du skulle overveje at tage i køkkenet med Nordisk Tang og lære lidt om hvordan man bruger tang i maden.

I køkkenet med Salat Tøsen: Min mund løber altid i vand, når jeg bladrer igennem min salat kogebog af Salat Tøsen. Hun formår virkelig at lave velsmagende og virkelig lækre salater. Mette, aka Salat Tøsen, afholder en workshop på festivalen, som jeg klart synes er et besøg værd.

Køb billetter til workshops her. 

Oplevelser:

Hotdog DM: Du MÅ selvfølgelig IKKE gå glip af søndagens store event, hvor kendte kokke kæmpe om at lave den bedste hotdog. Bliv imponeret, overvældet af både navnet, udseendet og smagen af de fantastiske hotdogs!

Drop-in værksteder: På festivalen er der nogle såkalte drop-in værksteder, hvor du blot kan komme forbi når det passer dig bedst og lave din egen tærte, sylt eller snaps! Det koster en lille skilling, men jeg synes det er super hyggeligt!

Lav din egen surdej: Smut forbi Dansk Supermarkeds telt, hvor du kan lave din egen surdej og få med hjem. Jeg skal i hvert fald forbi, så jeg kan få en surdej på lager i mit køleskab til lækre surdejsboller. Brug din surdej i denne opskrift på de bedste boller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Chokolade havregrød med sirup, kakaonips og kokoschips