Skal du på Food Festival? Se hvad du ikke må gå glip af!

Kyllingelasagne uden plader med cremet champignonsovs, spinat og hytteost

low carb kyllinge lasagne med spinat og cremet svampesovslow carb kyllinge lasagne med spinat og cremet svampesovslow carb kyllinge lasagne med spinat og cremet svampesovslow carb kyllinge lasagne med spinat og cremet svampesovs

Min søster er kæmpe fan af min anden kyllingelasagne med spidskåls-plader, som jeg virkelig også har en svaghed for. Jeg er generelt fan af italiensk mad: pizza, pasta, lasagne – you name it! Jeg elsker at spise en rigtig god pastaret lavet på en god flødesovs, men jeg elsker også at eksperimentere men sundere versioner af de klassiske italienske retter.
Fremfor lasagneplader har jeg brugt squash som “plader” og jeg synes, det smagte super godt! Dertil sparrer det også lasagnen for en del kalorier 😉

Jeg havde heldigvis frisk spinat til overs, og det røg i min kanins slik-skål. Den ææææælsker frisk spinat, så ingen madspild og tilfreds kanin – bonus :D. Min kanin er også grunden til, at jeg små småt har startet en side projekt, en webshop (http://kaninbutikken.dk) som sælger kvalitetsprodukter til kaniner. Jeg glæder mig til at fortælle mere.

Læs også: Græskar-lasagne med spinat, klassisk pastaret med tomat i en sundere udgave eller filodejstærte med laks og spinat

Kyllingelasagne uden plader med cremet champignonsovs, spinat og hytteost (1 lille fad ca. 2-3 personer):

 • 2 små sqaush eller en stor
 • 2 store kyllinge bryst
 • Grønsagsboullion til kogevandet til kyllingen
 • 250 g champignon
 • 1 rødløg
 • 1 pakke madlavningsfløde 7% (den lille bøtte)
 • 1 tsk salt
 • Peber
 • 1/2 hvidløg
 • 250 g hytteost
 • 2 stor håndfuld frisk spinat
 • 1 håndfuld revet ost til toppen (jeg brugte Cheasy 13% revet mozerella)

Fremgangsmåde:

 1. Skær din squash på langs i lange tynde skiver. Anret dem på en bageplade og drysmed lidt salt
 2. Bag dine squash i 10-15 min ved 200 grader
 3. Kog kyllingen i din boulllion vand tilsat salt
 4. Den kogte kylling skal rives i stykker med to gafler, ligesom når man laver pulled pork
 5. Snit dine champignon og løg og steg det hele på en pande med hvidløg
 6. Tilsæt fløde, salt og peber og smag sovsen til. Tilsæt kyllingen
 7. Byg din lasagne ved et skifte mellem et med sovs, squash-plader, hytteost og spinat
 8. Server!

2 kommentarer

 • Marianne

  Mon ikke der skulle stå
  Kyllingbryst. Istedet for KILLINGBRYST
  Det lyder lidt barbarisk 😖

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thefoodlover

   Jo Marianne. Det har du fuldkommen ret i 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du på Food Festival? Se hvad du ikke må gå glip af!