Kyllingelasagne uden plader med cremet champignonsovs, spinat og hytteost

Lørdags lækkerier: Blåbær-vanilje skyris

skyris med blåbærskyris med blåbærskyris med blåbærskyris med blåbærskyris med blåbærskyris med blåbær

Hvor bliver man altså bare glad, når solen skinner – gør du ikke det? Er det i grunden ikke mærkeligt at tænke over hvor stor en indvirkning sollys kan have på os, når man tænker på vinter depressioner etc.? Jeg bliver ihvertfald altid i godt humør når solen skinner, og det er også selvom jeg sidder indenfor. Vi er i Danmark blevet velsignet med lidt ekstra sommer i sidste uge samt lidt i denne uge også, og det er bare dejligt! Når solen skinner så flyver isene også bare over disken, og derfor synes jeg også at det var passende at smide denne opskrift på bloggen med is. Jeg har tidligere postet denne LÆKRE skyris med chokolade, kokos og saltede peanuts samt disse bananis pinde med chokolade, kakaonips og kokoschips.
Denne is smager virkelig dejligt, og så er den iden grad kaloriefattig – derfor spis den som morgenmad, mellemmåltid, aftensnack eller bare fordi den smager så dejligt!
Jeg har lavet isen på isamskine – det bliver den altså bare lidt bedre af! Men hvis du ikke har en ismaskine, kan du også godt lave isen, du skal blot røre rundt i isen hver halve time indtil den er frossen (det er vigtigt). Isen er klart bedst, når det lige er lavet!

Blåbær-vanilje skyris:

  • 500 g vaniljeskyr fra Cheasy
  • 0,5 dl mælk
  • 1 dl blåbær kompot (1/2 pose frosne blåbær som har fået et opkog)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • lidt sødemiddel

Fremgangsmåde:

  1. Giv dine blåbær et opkog i en gryde
  2. Blend skyr, blåbær og vanilje. Smag til med sødemiddel
  3. Tilsæt massen i en ismaskine og lad den køre til isen er klar. Alternativt kan du putte det i en bøtte i fryseren, men husk blot at røre i isen hver halve time i de første 4 timer ca.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne uden plader med cremet champignonsovs, spinat og hytteost