Lørdags lækkerier: Blåbær-vanilje skyris

Lav en status i slutningen af en måned, positive tanker og tankevækkende citater

12141643_10208020721786308_6621218005055752051_n

Jeg synes tiden flyver afsted, kender I det? Eller er det bare sådan, man har det i slutningen af en måned? Eller er det fordi, man er stoppet op faktisk tænkt over den tid, der er gået, om man har nydt den så meget, som den har fortjent? Jeg tror, at jeg fremover vil blive bedre til at stoppe op i slutningen af en måned og lige mindes de gode stunder, som den forrige måned har budt på. Det er som om at slutningen af en måned er en god milepæl til at huske det. Jeg er ikke nogen ekspert, og det lyder måske som et banal råd, men måske du skulle bruge slutningen af måneden som en milepæl. Hvor du mindes alt det positive, der er sket i den forrige måned. Jeg vil ihvertfald bruge det til at generere lidt flere positive tanker i min hverdag, og jeg håber, at det kan gøre det samme for dig.    
Her på det seneste har jeg tænkt meget over citatet: “Nyd dit liv, du har kun 1”. Det er simpelt, og du har helt sikker hørt det før, men alligevel fangede det mig. Vi har faktisk kun et liv? Derfor skal vi passe på det, mens vi har det. Husk at smil, grin og at gøre noget som du elsker og gør dig glad.
Et andet citat som har fanget mig er dette: “The purpose of life is to find out what our talents are and use them for higher goodness”.  Det var min søde, sjove, indiske lærer på summer school, som læste det op for os. Hun var meget specielt, men hun var virkelig dygtig, og derfor respekterer jeg hende. Desuden formåede hun også at sætte en masse andre tanker i gang i mit hoved, som rakte langt ud over pensum, hvilket jeg synes var ret fedt. Jeg kan ikke huske, hvem der har sagt citatet, men det er bare simpelt og rigtigt. Ligegyldigt hvem du er, hvad du laver – så er meningen med livet at finde ud af, hvad du er bedst til og lave netop det. Vi har nemlig alle et talent! 
Jeg ved fra mig selv men også mine studiekammerater, at vi befinder os i en skrøbelig fase i vores liv, fordi vi står for døren til “det virkelige arbejdsliv”. Vores arbejde er en stor del af vores identitet, og derfor er det netop vigtigt for os, at vi arbejder med noget som vi er gode til og kan lide. Er det det her, som jeg skal arbejde med resten af mit liv? Er jeg god til det? Kan jeg lide det? Det er ihvertfald nogle af de tanker, som er løbet gennem mit hoved på min kandidat og nu i forbindelse med min praktik. Men husk ligegyldigt hvad, så har du et talent, og du skal nok finde DIN vej, så du kan anvende det talent, som er unikt for dig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Blåbær-vanilje skyris