De bedste madpakkeideer til din fryser

Tynde, sprøde rugbrøds chips med timian

Rugbrøds chipsRugbrøds chipsRugbrøds chipsRugbrøds chipsimg_8293Rugbrøds chipsimg_8298

Disse tynde sprøde chips er den nemmeste snack at tilberede! Desuden er det en perfekt, hvis du har et gammelt rugbrød liggende, som er ved at blive kedeligt, så lav en portion chips af det! Advarsel: Lav en stor portion – de ryger hurtigt!
Jeg har valgt at krydre mine chips med noget frisk timian, men her kan du sagtens være kreativ og bruge f.eks. rosmarin, basilikum, hvidløgssalt, gril krydderi eller hvad du kan lide.
Jeg bruger disse lækre chips som en lækker snack, appetizer hvis jeg får gæster eller som topping på salater.
Prøv en af mine lækre dips sammen med rugbrødschips’ne:

Du kan også bruge dem som topping i en af mine salater: 

Tynde, sprøde rugbrøds chips med timian:

  • 1/2 rugbrød
  • Oliven olie
  • Groft flagesalt
  • Frisk timian

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på gril og 220 grader. Hvis din ovn ikke har gril funktion så brug varmluft, det går bare lidt hurtigere med gril funktionen
  2. Brug en rigtig god brød kniv til at skære ultra tynde skiver af dit rugbrød (tip: jo mere tørt dit rugbrød er, jo nemmere er det at skære ud)
  3. Læg dine rugbrødsskiver på en bageplade beklædt med bagepapir
  4. Pels dem med oliven olie og drys med salat og timian
  5. Bag dem i knap 5 min og tag pladen ud og vend dine chips om
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste madpakkeideer til din fryser