Lørdags lækkerier: Sund brownie med sund chokoladeganache topping

En lille madguide til Vesterbro

For et par weekender siden, var jeg på besøg ved min bedste veninde i København. Hun er flyttet i ny lejlighed, så frem for at skulle besøge hende på det dejlige Nørrebro, skal jeg til at udforske Vesterbro! Derfor tog hun mig med på en rundvisning rundt i kvarteret, hvor vi besøgte en masse dejlige cafeer, butikker, parker etc. Derfor besluttede jeg mig for at lave en lille mad guide til Vesterbro, så du ikke går glip af kvarteret perler!

dsc05775dsc05780dsc05783dsc05781dsc05766

Mad og kaffe

Vi startede lørdagen virkelig godt ? nemlig med en overdådig brunch på den hyggelige cafe Mad og kaffe. Mad og Kaffe kører et brunch koncept med en afkrydsningsliste, hvor ud fra man selv sammensætte sin brunch præcis, som man selv vil. Der var så uendelig mange lækre ting, så det var nærmest UMULIGT at vælge. Hvis du skulle være i tvivl, så er min tallerken selvfølgelig den med flest kager på ? jeg elsker bager-kager nemlig 😉
Cafeen er åben hele dagen, så du kan også nyde en lækker frokost eller en god kop kaffe og en kage.
Besøg deres hjemmeside her.

dsc05802dsc05803

Bagelman

En lille hyggelig shop som laver de lækreste bagels med fyld og en virkelig god creme cheese! Nup et par bagels med, eller en af deres lækre salater og en frisk presset juice med hen i en park og nyd solen ? det vil jeg i hvert fald næste gang jeg besøger Vesterbro.
Besøg deres hjemmeside her.

dsc05801img_3277dsc05797img_3272

Kødbyens mad og marked

Er du på Vesterbro, er du nød til at besøge Kødbyen, hvor du hver lørdag finder en masse forskellige lækre food trucks, som danner rammerne om Kødbyens Mad og Marked. Her kan du få alt hvad hjertet begærer. Besøg den ungarske madtruck Ugood og smag på og smag deres vinder ret: æggewraps med sød kartoffel fritter. Jeg ville helt sikkert et smut forbi fish&chips boden ? bare fordi jeg har en svaghed for fish&chips! Du kan også give den gas med grillet hummer og bobler bare fordi det er lørdag. Jeg kan også varmt anbefale andeburgeren med hjemmelavede asiatiske fritter ? nøj, nøj det er lækkert Slut af med en dejlig crepe med nutella ? og så er dagen vist også fuldent, er den ikke?
Besøg deres hjemmeside her.

13769530_1289483217729333_3346791754279479966_n13465936_1265013303509658_5312645757965818314_nBillederne er lånt fra Mothers hjemmeside.

Mother

Hvis du skal forbi Vesterbro, er jeg nød til at nævne the ultimative, autentiske og lækre italienske pizza restaurant Mother. Her serverer de simpelthen Københavns bedste pizzaer. Derfor er du en sucker for en god kvalitetspizza, er du til at tage et smut forbi Mother! Mens du alligevel er der, kunne du jo smage på deres store og virkelig gode vinudvalg (psst det kan godt være farligt!).
Besøg Mothers hjemmeside her.

dsc0579114462785_10154089374760326_3007391340549647805_nDette billede er lånt fra Kihoskhs Facebookside.

Kihoskh

På Vesterbro finder du også den hyggelige Khioskh, en moderne købmand med en masse lækre dagligvarer, specialiteter, special øl og de dejligste brød og kager. Kihoskh er en moderne, luksus fortolkning af den klassiske kiosk. Køb dit morgenbrød en god kop kaffe eller en af deres mange special øl og nyd på kioskens bænkesæt. Ellers ville jeg anbefale bare at tage et smut forbi kiosken for at opleve atmosføren og den lidt sjove kiosk!
Besøg deres hjemmeside her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sund brownie med sund chokoladeganache topping