En lille madguide til Vesterbro

Lørdags lækkerier: Brombær-chokolade trifili

Brombær-chokolade trifiliBrombær-chokolade trifiliBrombær-chokolade trifiliBrombær-chokolade trifiliBrombær-chokolade trifili

Nogle gange skal det bare være nemt. Dette er desserten, som kan fixes lige inden den skal serveres, eller når du får uventede gæster på besøg, som man gerne vil imponere med en jeg-har mega-overskud-og-fixer-lige-en-dessert-ud-af-ærmet-DESSERT. Det kender vi jo alle til… Dog ikke altid man lige kan fixe den.
Denne her dessert er nem, fordi den består af ingredienser, som du blot kan have stående i dit køkken. Den består af en fantastisk chokolade granola, en sød brombær-chia marmelade og skyr.
Har du ikke en chokoladegranola stående, kan du også riste en håndfuld hakkede mandler, en håndfuld havregryn og en håndfuld kokosmel i 1 spsk honning, 1 tsk smør og 1 spsk kakao.

Brombær-chokolade trifili:

  • Chokolade granola (har du ikke en chokoladegranola stående, så lav den nemme løsning, som jeg har forklaret i teksten)
  • Brombær-chia marmelade (alternativt kan du bruge en anden marmelade eller kompot, hvis du har det stående)
  • 1 par spsk hakket mørk chokolade
  • Vaniljeskyr fra Cheasy

Fremgangsmåde:

  1. Hvis du ikke har en granola, så start med at riste: en håndfuld hakkede mandler, en håndfuld havregryn og en håndfuld kokosmel i 1 spsk honning, 1 tsk smør og 1 spsk kakao på en pande
  2. Lav din trifili ved skiftevis at tilføje granola, marmelade, chokolade og skyr i nogle fine skåle
  3. Server!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille madguide til Vesterbro