Lørdags lækkerier: Brombær-chokolade trifili

Halloween treat: 20% på ALT på ASOS

image1-kopi

Jeg har “brug” for nye vinterstøvler. Åhr for dælen, kender du det: du stod sidste år og argumenterede for hvorfor du skulle købe de super-dyre vinterstøvler, hvor et af argumenterne selvfølgelig var den klassiske; jamen de holder jo mange vintre, så det er jo ligefrem en investering! Nu står du så i år og finder dem frem bagerst inde i skoskabet (skoskabet er ikke som et USA-walkin-closet men blot en stor kasse, hvor du samler alle dine sko i) og du tænker, hold kæft hvor gad jeg godt have et par splinter nye som dem jeg så på ASOS, fremfor de gamle slitte banditter inde fra skabet….

Så har jeg en god nyhed til at hjælpe dig med at tage den svære beslutning! Jeg har en halloween treat til dig – nemlig 20% på ALT på ASOS, også i forvejen nedsatte varer! BUM så er du jo næsten nød til at købe de støvler ikke?
Psst jeg har allerede købt mine 😃
Alt hvad du skal gøre, er at benytte koden: MAJOR20 og så er rabatten i hus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Brombær-chokolade trifili