Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Min mors kyllingesalat med pesto, squash, blåbær og sprød parmaskinke

kyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinke

Jeg var så heldig at tilbringe en solrig uge i sommerhus med mine forældre i denne sommerferie. Når jeg er i sommerhus, så tilbringer jeg det meste af tiden i køkkenet, kyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinkekyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinkekyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinkekyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinkeog jeg nyder altid, at man netop har tiden til bare at hygge i køkkenet. Jeg elsker at rode i vores køkkenhave og teste det i nye kombinationer og retter. Andre gange går jeg død, og bare smider mig med en god bog og ligger der hele dagen lang. De dage nyder jeg til gengæld at blive forkælet af min mor, som serverer lækre sager for mig. En af disse er denne lækre kyllingesalat. Den er super nem og tilberede, den mætter og har masser af smag.

 

Min mors kyllingesalat med pesto, squash, bllåbær og sprød parmaskinke (4 personer):

 • 3 kyllingefileter
 • Salt og peber
 • 1 hel squash
 • 1 hjertesalat
 • 3 spsk af denne hjemmelavede pesto (eller brug en god købt grøn pesto) blandet med 3 spsk vand
 • 1 håndfuld blåbær
 • 1 pakke seranoskinke

Fremgangsmåde:

 1. Skær kyllingen i mindre stykker krydder den med salt og peber
 2. Bag kyllingen i en varmluftovn ved 175 grader i 15-20 minutter
 3. Læg din seranoskinke på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den sprød i ovnen med kyllingen
 4. Snit din squash meget tynde strimler
 5. Skyl salaten
 6. Rør pestoen op med vand. Bland salat, squash og kylling med pesto og anret det på en tallerken. Top med bær og den sprøde seranoskinke

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev!