Grove koldhævede boller med æble og kanel

Hel kylling fra Danpo med hvidløgsstegte svampe og mos

Hel kylling i ovn med stegte svampe og broccoli-selleri mos Hel kylling i ovn med stegte svampe og broccoli-selleri mos   Hel kylling i ovn med stegte svampe og broccoli-selleri mos Hel kylling i ovn med stegte svampe og broccoli-selleri mosHel kylling i ovn med stegte svampe og broccoli-selleri mos

His du ikke ved, hvad du skal have at spise på lørdag, så har jeg det perfekte forslag! Fordi hvad er mere klassisk lørdag end en lørdagskylling? Jeg var til et event med Danpo for et stykke tid siden, hvor vi skulle dyste om at lave den bedste burger. Burgeren skulle selvfølgelig indeholde kyllingekød, men derudover var der fri leg. Du kan læse mere om eventet og den fantastiske burger, som mit hold kreerede (man må godt blære sig lidt, når man er stolt ;-)). Vi var så heldige at få en masse af deres lækre kyllinge produkter med hjem. En af dem var denne lækre hele kylling krydret med piri piri. Nu siger jeg en hel kylling, og så tænker du sikker: Åhh det er bare MEGA kompliceret, og det tager sikkert vildt lang tid at lave, og desuden har du en indre frygt for at kyllingen bliver enten tør eller ikke færdigstegt. Men her har Danpo skabt den nemme løsning til dig – en kylling i stegepose. Det er super nemt! Du skal ikke gøre noget, blot købe kyllingen i posen i supermarkedet og smide den i ovnen og følge brugsanvisningen. Stegeposen sikre en virkelig lækker, mør og saftig kylling – namenan!

Lørdagskylling med blomkål-selleri mos og hvidløgsstegte svampe (4 personer):

Ingredienser:

 • En hel kylling i bagepose fra Danpo
 • 1 lille blomkålshoved
 • 1 knoldselleri
 • 1 liter vand med grønsagsboullion
 • 1 tsk karry
 • 1 spsk smør
 • 1 bakke blandede svampe eller en bakke champignon
 • 2 fed hvidløg
 • Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 1. Følg anvisningen på kyllingen
 2. Skær blomkål og knoldselleri i mindre stykker og kog det mørt i boullionvand
 3. Blend grøntsagerne med en stavblender og tilsæt lidt boullionvand for smag sammen med karry, smør, salt og peber
 4. Skær svampene i små skiver og steg det på en pande i smør sammen med hvidløgene. Tilsæt salt og peber
 5. Server din brilliante lørdagsmenu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove koldhævede boller med æble og kanel