Julemarked og lækkerier i tivoli

(Min) Ønskeseddel til mad-nørden

juleoenskerjuleoensker-3

//Dette indlæg indeholder affiliate links //

Min familie og veninder griner generelt lidt af mig, når vi går ind i Imerco, Elgiganten eller lignende, fordi mit ansigt lyser fuldstændig op, når jeg ser på køkkenmaskiner 😀 Jeg kunne købe mig fattig i alverdens køkkenmaskiner, men desværre er jeg ved at komme i pladsproblemer i mit køkken (eller det faktisk har faktisk altid været et problem i mit køkken, når jeg tænker mig om..).. DAMIT. Så jeg er nød til at tænke mig lidt om, og holde kreditkortet nede i lommen, når jeg befinder mig sådan et sted. Meeeen der er alligevel sneget sig et par ønsker ind på min ønskeseddel (så kan jeg jo bekymre mig om pladsen efter jul hæhæ ;-))! OG så kan jeg jo inspirere dig til at smide et par sene ønsker på listen 😉

1. Jeg er helt vild med GOD kaffe, og jeg har gået og fantaseret lidt om at tilkøbe mig denne klassiske moccamaster, som er kommet ”på mode” igen. Bonus er at man kan få den i de mest fine farver

2. Jeg synes dette skærebræt fra Noyer er virkelig flot – særligt til anretninger sådan tapas og ost

3. Jep jeg er en kaffelover… Så Bodums fine stempelkande står højt på listen

4. Jeg har altid godt kunne tænke mig en flot brødrister, sådan en der faktisk kan stå fremme i køkkenet. Denne lyderøde en fra Smeg er to-die-for. Og ja som du nok har fundet ud af, så er der gået lidt lyserød-tema i ønskesedlen i år..

5. Min elskede vaffel-maskine fra Tefal har virkelig mange forskellige jern til, og jeg kunne så godt tænke mig nogle nye fine vaffeljern. Du kan virkelig lave alt med denne tefal maskine: donuts, toasts og en utal af forskellige vafler.

6. En god stavblender er et must fra en foodie, og igen ja der er gået lyserød i ønskesedlen, but what’s not to like about that, just saying! 😉

7. Det rustikke look har virkelig fået sit indtog, og der findes så mange fine rustikke skåle og tallerkner. Jeg elsker House Doctors rustikke kollektion af skåle og fade, og så er det heller ikke så dyrt endda!

8. Endnu et fint skærebræt også fra House Doctor, dette har et mere feminimt touch med den lyse marmor.

9. Nicolas Vahe, elsker hans produkter generelt, særligt hans salte.

10. En god røremaskine er et must for en mad-nørd. Kitchenaid har for længst vundet mit hjerte, men denne fra Smeg er virkelig også fin!

11. Denne kobbergryde fra Eva Trio kunne jeg godt tænke mig at have stående i mit hvide køkken.

12. Fine opbevaringsbøtter er jeg altid på udkig efter, og disse fra House Doctor er virkelig flotte.

13. En blender er en anden nødvendighed for en rigtig mad-nørd. Her er det igen Kitchenaid, der har vundet mit (lyserøde) hjerte ;-).

14. Denne lysegrønne kaffekværner fra Nicolas Vahe er virkelig fin og intet bedre end frisk kværnet kaffe vel? Så den er også røget på min ønskeliste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemarked og lækkerier i tivoli