(Min) Ønskeseddel til mad-nørden

Tankestrøm: Julen, taknemmelighed og tider hvor der ikke er plads til at være taknemmelig

tanekstroem

Jeg læste et blogindlæg for nylig, hvor sætningen ”julen er hjerternes fedt” var hele omdrejningspunktet, og det fik mig til at tænke. Man taler altid om julen, som en tid hvor man skal være taknemmelig. Det får mig til at tænke over, at jeg skal huske at være taknemmelig over alt det gode, som jeg har i mit liv. Men selvom jeg har så meget godt og så mange gode mennesker i mit liv, så synes jeg sku livet kan være noget lort til tider. Kender du det? At selvom du godt ved, at der selvfølgelig altid er nogle, som har det værre end dig, som for eksempel børn der sulter i Afrika, og du prøver at minde dig selv om det, så får det alligevel ikke humøret i toppen. Du er stadig i dårligt humør over det, som nu gjorde dig i dårligt humør. Måske har din chef været en idiot, måske er dig og din kæreste gået fra hinanden eller noget andet med en fyr (åhh de fyre, de kan sku være nogle idioter nogle gange ikke?) eller måske bøvler du med noget helt andet som mig. Stadig kan påmindelsen om at du trods alt ikke er et barn, der sulter i Afrika få dig i bedre humør. Men det er også okay! Nogle gange er der ikke plads til taknemmelighed, fordi du har noget andet, som lige skal ”brænde ud” først. Så kan det være, at du kan være taknemmelig senere i dag, i morgen eller i weekenden. Det er okay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Min) Ønskeseddel til mad-nørden