Lørdags lækkerier: Rocky roads med mælkechokolade, saltede mandler og tørrede blåbær

Søde julede rugbrødschips med kanel

rugbrødschips med kanelrugbrødschips med kanelrugbrødschips med kanelrugbrødschips med kanelrugbrødschips med kanel

Kender du til den der klokken-seksten-søde-tand, som for mit vedkommende altid forekommer omkring kl 16 😉 Der er det bare lækkert med lidt sødt for at holde energien oppe og hjernen i gang. Her er disse sprøde rugbrødschips med kanel perfekte! Desuden er de en god opskrift mod madspild, især her i juletiden hvor vi får en masse rugbrødsmadder med alverdens, så er der helt sikkert noget rugbrød, som ender til overs, bliver tørt og derfor sikkert ender i skraldespanden. Derfor HUSK at gemme det kedelige rugbrød fra julens mange madsammenkomster!

Søde julede rugbrødschips med kanel: 

  • 200 g. Rugbrød
  • 2,5 dl vand
  • 1 tsk flydende sødemiddel (jeg brugte denne, men du kan sagtens bruge andre sødemidler som ikke er flydende f.eks. Sukrin gold der giver en mere rund smag ala brun sukker. Alternativt brug sukker eller honning)
  • 1 spsk kanel

Fremgangsmåde:

  1. Smuldre rugbrøden i en gryde
  2. Tilsæt vand, kanel og sødemiddel
  3. Lav en slags grød af blandingen. Det er vigtigt, at der ikke er nogen klumper. Hvis grøden bliver for tyk, tilsæt lidt mere vand
  4. Hæld grøden på en bradepande med bagepapir, placer et stykke bagepapir ovenpå så er grøden nemmere at rulle ud
  5. Drys med lidt kanel på toppem
  6. Bag i ovnene i ca. 60 min ved 120 grader
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Rocky roads med mælkechokolade, saltede mandler og tørrede blåbær