Søde julede rugbrødschips med kanel

Tankestrøm: Julen er faktisk hjerternes fest… Husk på dem du holder af.

collage_fotor

Jeg har skrevet et tidligere indlæg, om hvordan hele det med julen og taknemmelighed kan være svært, fordi man til tider, hvor man er i virkelig dårligt humør ikke har plads til at være taknemmelig eller det vil i hvert fald ikke ændre på hvordan man har det. Men at det er okay.

Men når du så er kommet ovenpå igen, så skal man også huske at være taknemmelig. Påminde sig selv om alle de gode ting og dejlige mennesker, som man har i sit liv. Det handler ikke om hvor mange ting eller personer, som du har i dit liv, det handler om kvalitet og ikke kvantitet! Husk dette og husk at fortælle dem, at du holder af dem!

Selvom min december måned har været hård på mange punkter, hvilke jeg beskrev i det indlæg, som jeg nævnte i starten, så har jeg også være meget taknemmelig. Jeg er taknemmelig for min familie og venner, som er en stor støtte for mig i mit liv. Når man har en dårlig periode i ens liv, så er det de folk som i denne tid træder til og støtter, som holder ved på lang sigt. Det ved jeg i hvert fald, og jeg har også prøvet på at få fortalt dette til alle de mennesker, som har været det for mig. Det er vigtigt at være taknemmelig – også i en travl december måned fyldt med arrangementer, fester, eksamen, lange dage på læsesalen, julegaveindkøb, traditioner etc. Det samme budskab fremgår også i en TV reklame af TDC. Har du set den? Den hvor man følger en masse mennesker som har vildt travlt, ligger og sover og så ringer MOR – lige på det dårligste tidspunkt, og derfor ignorerer alle karaktererne opkaldet. Men i slutningen af reklamen vælger de lige at give deres mor et kald alligevel. Et kort opkald koster ikke meget tid, man skal bare lige huske og gøre det, fordi personen i den anden ende sætter stor pris på det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde julede rugbrødschips med kanel