♥Små glimt fra juledagene♥

Ideer til nytårsdesserten

loerdags-laekkerier-maelkechokolade-brownie-med-saltmandler-chokolade-ganache-og-daim3brownie-med-saltede-peanuts-og-mars-bar1nyt-tema-loerdags-laekkerier-og-en-laekker-chokoladekage4-1loerdags-laekkerier-sund-cheesecake-med-skyr-hyldeblomst-og-havtorntorn0krydderkage-med-kokosskum-ouserslinekohseldesktopimg_5176-jpg-userslinekohseldesktopimg_5175-jpg-userslinekohseldesktopimg_5181-jpg-userslinekohseldesktopimg_5165-jpgg-friske-baer2

Så er året snart ved at være gået, og det er jo helt mærkeligt at tænke på – synes du ikke?
Nytårsaften nærmer sig, og det betyder at vi skal forkæle os selv lidt ekstra med god mad, vin og masser af drinks – ihvertfald for mit vedkommende! Jeg skal ikke stå i køkkenet i år, men er inviteret hjem til en veninde, hvor de har bestilt lækker mad udefra. Det er fra restaurant UNICO, kender I det? Jeg har selv besøgt stedet, og det er virkelig godt.
For mit vedkommen er det altid desserten, som jeg glæder mig mest til, så det er vigtigt for mig, at det er en lækker dessert 😉 Her er lidt forslag til hvad du kunne servere for dine gæster. Jeg er en sucker for en god chokoladekage, så det er selvfølgelig en del af mine ideer:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *