Simreret med oksekød og rødvin med selleri-gulerodspure

Mandagsboost: Vend nej-dage til ja-dage

Kender du de dage, hvor det bare er lidt sværere at hive sig op af sengen om morgenen? De dage hvor det hele bare starter dårligt. Du har sikkert allerede ladet din alarm snooze 3 gange og dermed godt er klar over, at du kommer lidt for sent ud af døren. Du får derfor ikke lige lavet den livsnødvendige kaffe, som skal holde dig vågen på vej til og den første del af dagen på din arbejdsplads.

Det skal lige passe, at du også har glemt din madpakke, som du brugte oceaner af tid på at smøre i går (eller det er måske egentlig bare sådan det føles at smøre madpakke – det tager sku altid for lang tid 😉 ). Der er kø på vej ud til arbejde, fordi du jo snoozede 3 gange og dermed ikke nåede på arbejde inden størstedelen af landets befolkning også skulle møde – kl 8.

Kender du til de dage? Hvor alting bare går den forkerte vej? Jeg kender i hvert fald til dem..

MEN så kunne det jo være du skulle vende dagen til noget positivt, selvom det sku er rocker svært, når dagen er startet så dårligt ud.

F.eks. du glemte din kaffe og madpakke, jamen så er du jo nød til lige at køre forbi en bager eller tanke og tanke op med lækker kaffe og en croissant, fordi det fortjener du sku. Du ankommer på arbejde, lidt forsinket, men du giver den et smæk og får hurtigt indhentet den forsømte tid – eller opdager at de andre faktisk kun lige er mødt ind, fordi det er jo mandag… 😉

Nu er du jo ”tvunget” til at købe det virkelig lækre, og helt vildt dyre, kantinemad, fordi du glemte jo din madpakke MUHAHAHA 😉

Om eftermiddagen opdager du, at du er inviteret på mad hos en veninde, så der slipper du lige for at tænke på det, idet du modtager en sød besked fra hende: ”Hej smukke, jeg har pizza og rødvin klar kl 18”. Kæft hvor er du heldig at have sådan en dejlig veninde, tænker du.

Dagen ender med at slutte på bedste vis: I fantastisk selskab med dejlig mad.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simreret med oksekød og rødvin med selleri-gulerodspure