Lørdags lækkerier: "Den du ved nok" kage

Sunde pizzaer

Så er det blevet januar og fitness bølgen ridder derud af.. Jeg ved ikke med jer, men puha jeg synes godt nok, det kan blive for meget. Der råbes højt om fitness, sund mad, ny livsstil etc. i blade, aviser, reklamer, sociale medier – ja du kan faktisk ikke vende hovedet før du bliver mindet om det. Og ja så ved jeg godt, at en sundhedsblog som min jo bidrager til denne bølge, og derfor vil jeg netop prøve at nedtone det lidt, fordi ja det er januar, men lad os nu ikke gøre denne mørke og lidt triste måned sværere end den er i forvejen 😉 Det er også dejligt, at vi får skiftet den fede julemad, som vi netop har fået rigeligt af i december måned, men en lidt lettere og sundere rettere. Det kan de fleste godt se sig enig i, men sund mad er for mange også lig med kedelig mad. For mange, som ikke lige er mad-blogger-og-total-vild-med-eksperimenter-i-køkkenet-typer, kan det netop være en udfordring, og det forstår jeg virkelig godt! Derfor vil jeg her i januar måned søge at hjælpe jer lidt på vejen, fordi der er nemlig en masse lækre og sunde opskrifter, som ikke blot er en blandt salat med kylling på toppen!
Jeg er selv vild med fastfood, og derfor er jeg også vild med at eksperimentere med sunde versioner af fastfood, som jeg kan spise i hverdagen. Denne uge er dedikeret til pizza, fordi jeg ELSKER PIZZA!
Derfor får du mine sunde pizza opskrifter:

soed-kartoffel-pizza4-1

Pizza af sød kartoffel med pølse og rødløg

blomkaalspizza-med-parmaskinke-og-pesto0-1

Blomkålspizza med parmaskinke, pesto og rocula

broccolipizza-med-parmaskinke-og-soltoerrede-tomater0

Broccolipizza med parmaskinke og soltørrede tomater

soed-kartoffel-pizza0-1

Pizza af sødkartoffel med laks, grøn pesto og hytteost

sunde-groenne-mini-pizzaer0

Sunde grønne mini pizzaer med din favorit topping

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: "Den du ved nok" kage