Sunde pizzaer

Æble granola med kokos

æble granola med kokos æble granola med kokos æble granola med kokos æble granola med kokos

En af mine absolut yndlings beskæftigelser i mit køkken er at lave granola, hvilket formodentligt hænger sammen med at min granola er mit daglige drug, fordi jeg ELSKER min granola. Derfor har jeg også eksperimenteret men en del forskellige slags granola. Du kan finde alle min granola opskrifter her.
Denne

Krydret æble granola med kokos:

 • 400 g æblemos (du kan købe den i supermarkedet eller lave den selv – det er ultra nemt, så det vil jeg anbefale)
 • 2 tsk kanel
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2 tsk kardemomme
 • ½ tsk ingefær
 • 1 knivspids
 • 300 g gryn
 • 100 g mandler
 • 50 g kokoschips
 • 100 g blandede kerner
 • 1 spsk flydende sødemiddel fra EASIS (du kan sagtens bruge andre flydende sødemidler, eller stevia eller honning)

Fremgangsmåde:

 1. Jeg startede med at lave en stor portion æblemos. Jeg skyllede en stor portion æbler og skar dem i store stykker – med skræl på. Så hældte jeg det i en gryde med et par deciliter vand og los det stå og koge til æblerne var udkogte. Da de var det blendede jeg dem kort med en stavblander
 2. Bland æblemos, krydderier og sødemiddel sammen
 3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det godt sammen til en fast masse
 4. Hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Hak godt i massen således at den spredes godt ud på bagepladen
 5. Bag granolaen ved 125 grader varmluft i 40-50 min. Tag granolaen ud hver 15 min og hak lidt i den bliver spredt og vendt godt, det sikre at den bliver bagt jævnt

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pizzaer