En forsinket international vaffeldag fejring!

Hvad savner I læsere af indhold?

11879150_10207743451974736_7686610568076692571_o

Der har været lidt stille på bloggen på det seneste og den ærlige grund er, at jeg ikke har haft lysten til at blogge. Jeg har ikke følt den store motivation til det. Jeg er i sandhed en mad-nørd. Jeg elsker alt med mad. Jeg blogger om mad, jeg læser om mad, jeg arbejder inden for fødevarebranchen – og dermed er opdateret på alt hvad der sker inden for fødevarer og virksomheder, jeg bliver inspireret af andre mad-nørder og eksperter og det er også i køkkenet at jeg finder ro. Det er som om, det hele kom lidt til at handle lidt for meget om mad – kan I følge mig? 🙂 Det betyder ikke, at jeg stadig elsker mad, læse om mad, vil blogge om mad og arbejde inden for fødevarebranchen – men jeg tror at mig og mad har haft brug for et break.

I forbindelse med mit speciale – hvor jeg skriver om influent markedsføring (altså brugen af f.eks. instagrammere og bloggere i virksomheders markedsføring) inden for, I gætter aldrig hvilken branchen? JO fødevarebranchen. Men i forbindelse med mit speciale havde jeg et utrolig spændende ekspert interview med Anne-Sophie Lahme, kontaktchef ved Lahme kommunikation, hvor hun påpegede, at vi alle har hver vores egen unikke mad-filosofi. Og det er virkelig rigtig, de fleste danske har en eller anden særlig holdning til, hvad de spiser, om det så er “jeg spiser hvad jeg vil, gluten, sukker, fedt – you name it” eller “jeg spise økologisk” eller “jeg køber ikke økologisk, men økologiske gulerødder” – den sidste er mig :D, fordi økologiske gulerødder smager bare bedre! Jeg har også min egen mad-filosofi, hvilket jeg også kommunikerer om gennem min blog. Men jeg synes, at min mad-filosofi har ændret sig det sidste år. Mit syn på hvad jeg spiser, ikke spiser så meget af, hvad jeg betragter som sundt og usundt osv. har ændret sig. Mit ændrede syn/filosofi har ændret sig grundet en masse personlige ting, som er sket i mit liv. Jeg tror mange mennesker går igennem dette, jeg ved ihvertfald flere af mine veninder har ændret deres syn inden for de seneste 4 år, hvilket jo hænger sammen med at vi også ændrer os som mennesker. Vi flytter hjemmefra, tager en uddannelse, får job osv.

Hvis jeg lige skal samle op på dette indlægs pointe, så har jeg ændret mig – på den personlige front og derfor også på madfronten. Jeg er nok derfor gået lidt i stå. Og jeg ved at det der motiverer mig mest, er at lave noget mad, som jeg selvfølgelig selv har lyst til at lave, men det gør mig særligt glad og motiveret, når jeg hører om, at andre bruger mine opskrifter. Derfor er dette lidt et råb til dig. Dig som læser. Hvilke opskrifter synes du er inspirerende, gode, bruger du og hvilke opskrifter, retter, måltider synes du jeg skal lave flere af?

2 kommentarer

 • Ej, hvor jeg kender det! Ikke lige med mad, men det der med, at alt lige pludselig bliver ananas i egen juice, og så kan man slet ikke finde sig selv længere. Skal jeg være lidt konstruktiv, og svare på det du spørger om, synes jeg, de bedste indlæg er opskrifter, der er nemme og hverdagsagtige – som da du foreksempel delte en hummus med soltørrede tomater (såvidt jeg husker). De der små, geniale opskrifter som kan peppe kedelig hverdagsmad op. Jeg håber, du snart kommer tilbage med masser af inspiration <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thefoodlover

   Hej Thit 🙂
   Dejligt at høre, at du også kan have det sådan engang imellem!
   Og rigtig dejligt med feedback! Det hører jeg også lidt fra mine veninder, som følger min blog – at de er glade for de simple opskrifter – dem der ikke er for komplekse i fremgangsmåde og antal ingredienser 🙂 Så det vil jeg helt klart tage til mig – tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forsinket international vaffeldag fejring!