Opskrift på 3 stk lækre smørrebrød og et smugkig ind i et smukt univers

Guide til de bedste kaffebarer i Aarhus

Jeg har med årene, og hold nu op jeg lyder gammel nu, gået fra at ikke kunne lide kaffe til, at jeg ikke kan klare mig uden min kaffe. Men det er der vist flere, som kender til ikke sandt? Men det farlige med min vane er min afhængighed af at drikke god kvalitetskaffe fra gode kaffebarer. Derfor vil jeg kalde mig en erfaren kvinde, når det kommer til besøg på kaffebarer i Aarhus. Derfor synes jeg også det var på tide, at jeg delte ud af mine gode erfaringer og tips!

Emmerys

Åhr jeg har simpelthen en svaghed for Emmerys – særligt ”min Emmerys” som ligger i Guldsmedgade. Den er simpelthen spækket med hygge for det første, og derudover serverer de virkelig god kaffe og virkeligt godt bagværk – og selvfølgelig utrolig lækre kager. Det er også hvorfor jeg har investeret, fordi det er sku en god investering, i et kaffekort til Emmerys. Så sparer man jo penge i sidste ende, og så må man jo godt gå lidt mere på kaffebarer ikke? 😉

Jeg elsker at starte dagen på Emmerys – her gerne med en skyr med deres LÆKRE granola, en bolle med ost og marmelade efterfuldt af en kaffe latte! Hvis du skal have noget fra den søde afdeling, så sælger de i Emmery’s, efter min mening, Aarhus bedste kanelsnegle (wiener snegle vel og mærket). Dem må du prøve! Hvis du ikke er til wienersnegle, så skal du prøve deres brownie – mums.

Adresse: Guldsmedgade 24 og M.P. Bruunsgade 49

img_8868 img_8866

Bills Coffee

Vestergade er virkelig en af Århus’ mest hyggelige gader, og jeg elsker at løbe forbi Vestergade på mine morgenløbeture. Her bliver jeg altid mødt af en fantastisk duft af kaffe og friske croissanter fra Bills Coffee’s to-go vindue, hvilken måde at starte dagen på hva’? Bills Coffee er virkelig en hyggelig lille cafe, hvor du nyde god kaffe, lækre kage eller en hjemmebagt bolle med ost. Jeg sidder faktisk ret ofte på Bills og hygger med noget blogging, der er nemlig fri internet – BONUS. Men besøg den lille perle på Vestergade og oplev den hyggelige stemning selv! 

Adresse: Vestergade 58

img_9014

La Cabre

La Cabre er nok kendt som Aarhus kaffe feinsmeckere, og de er VIRKELIG også gode til at lave kaffe! Derfor er du som til at smage deres kaffe, eller i hvert fald nød til at købe en pose kaffe med hjem, fordi de sælger heldigvis ud af deres gode kaffe. La Cabre er ikke kun feinsmecker, når det kommer til kaffe men også når det kommer til bagning. De laver det lækreste surdejs brød, som er saftigt, sejt og har en sprød skorpe – opskriften på det perfekte brød. Så næste gang du skal have brunch i Aarhus, så smut forbi La Cabre og få dig en på smags-opleveren.

Adresse: Graven 20

img_4421 img_9217 img_9215

Fru Møllers – ved Odder uden for Aarhus

Selvom Fru Møllers ikke ligger I Aarhus, synes jeg alligevel, at den skulle med i denne kaffeguide – fordi stedet er i sandhed et besøg værd! Fru Møllers har ihvertfald vundet mit hjerte – ja faktisk hele min families hjerte, og det er et must at vi skal forbi, når vi er i sommerhus – vi har nemlig sommerhus ved Odder. De laver ALT fra bunden. De maler eget mel, som de bager deres fantastisk brød af og bager deres fænomenale kager af. Dertil laver de et hav af specialiteter som pestoer, mayo, marmelade, olier etc. Det er mad, som de laver med hjertet. Desuden er de UTROLIG inspirerende og nytænkende, og finder hele tiden på nye produkter og afprøver nye råvarer etc. Fru Møller har alt til kaffen, som du kan købe med hjem. Desuden har de også en cafe og et kafferisteri, hvor du kan drikke en kop kaffe med lækkert tilbehør.

Hjemmeside

Adresse: Bjergagervej 35 8300 Odder

img_8899img_8912img_8895img_8891

2 kommentarer

 • Hihi “din Emmerys” er også ‘min’ Emmerys!
  Der er bare det skønneste personale og de hyggeligste omgivelser ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thefoodlover

   Hej Maja 🙂
   Eaj hvor sjovt! Men ja det er virkelig den bedste Emmerys i Aarhus!
   Rigtig god søndag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på 3 stk lækre smørrebrød og et smugkig ind i et smukt univers